ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Εισιτήρια για Θρασύβουλο

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης (17.00), στη Φυλή, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2009 -2010, κοστίζουν €15 και είναι για την Θύρα 3 (πέταλο) του γηπέδου. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 15.30

Οδηγίες Πρός το γήπεδο του Θρασύβουλου

Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως τη Φυλή, αλλά όχι και μέχρι το στάδιο. Το Α12, με αφετηρία στην οδό Μάρνη, σταματά επί της Λ.Φυλής (στάση "Αριζόνα"), κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανύσετε τα υπολοιπόμενα 1500 μέτρα ως το στάδιο με τα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: