ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Οχι στη κοροϊδία...

Δεν είναι η ήττα(2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης). Είναι ότι ο Φερέρα και ορισμένοι παίκτες μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας. Είμαι πολύ εκνευρισμένος. Αν γράψω αυτά που σκέφτομαι μπορεί και να μετανιώσω. Ενα πράγμα μόνο. Εχουμε 24 βαθμούς. Ο Εργοτέλης μας πέρασε με 25. Ο Ατρόμητος παίζει με Καβάλα και έχει 23. Η Ξάνθη έχει 21 και παίζει με τον Πανθρακικό. Αν νικήσουν θα βρεθούμε στην 12η θέση. Και ακολουθούν τα ματς με ΟΣΦΠ εντός και Ατρόμητο εκτός. Μπορείτε κύριοι (Φερέρα και παίκτες...) να σοβαρευτείτε; Κύριοι της διοίκησης μπορείτε να βάλετε τις φωνές στους κυρίους Φερέρα και παίκτες;

Επανέρχομαι...

Επί 90 λεπτά Φερέρα και παίκτες μας κοροϊδεύαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής μας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στις δηλώσεις. Διαβάστε: «Είναι δύσκολο να μιλάς όταν χάνεις αλλά σήμερα νομίζω ότι είδαμε: τι είναι ποδόσφαιρο. Είναι ένα άθλημα στο οποίο παίζουν μεγάλο ρόλο τα λάθη. Η ομάδα που θα κάνει τα περισσότερα, θα χάσει. Στις στημένες φάσεις ήμασταν επικίνδυνοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά ο Αστέρας δεν έκανε λάθη σήμερα στην άμυνά του. Πρώτα προσπαθήσαμε αλλά ο Αστέρας είναι δύσκολο να δεχθεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Με τον Μανιάτη στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ευκαιρία αλλά πιθανότητες να δημιουργήσουμε. Είχαμε πολλά κόρνερ και φάσεις.
Δεν συμφωνώ πως δεν είχαμε πάθος. Οι διαιτητές κάνουν λάθη και άλλες φόρες όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη διαιτησία. Είναι αδιανόητο να δέχεται κίτρινες ένας επιθετικός. Όλοι ξέρουν πως τότε δεν είναι επικίνδυνος. Ο Ριέρα είναι ένας παίκτης που πάντα μάχεται και κάνει λάθη στην συμπεριφορά του, αλλά δεν μπορούμε να
πούμε ότι δεν βοηθάει την ομάδα. Δεν νομίζω ότι η συμπεριφορά των παικτών ήταν αρνητική. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς».

*** Και κάτι ακόμη. Ο Βαγγέλης Βλάχος (που είναι πολύ καλός προπονητής κατά την άποψή μου και το έδειξε και στον Πανιώνιο) δήλωσε ότι το όριο για την παραμονή είναι οι 32 βαθμοί. Εμείς έχουμε 24...Δεν υπάρχουν σχόλια: