ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Βάλτο ρε Μπόσκο να τους ξεράνεις

Αξιοπρεπής εμφάνιση αλλά ήττα στο Φάληρο. Μέχρι πότε θα λέμε "παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε"; Δυστυχώς η ομάδα στάθηκε καλά στο Καραϊσκάκη, αλλά αφενός πλήρωσε ένα από τα ελάχιστα αμυντικά λάθη και αφετέρου όσο δεν σκοράρουμε θα έχουμε πρόβλημα. Πάντως στο Β' ημίχρονο θα μπορούσαμε, αν είχαμε ένα σέντερ φορ περιοχής (ο Μπάλαμπαν πολύ καλός, αλλά θέλει έναν παίκτη στήριγμα στην αντίπαλη περιοχή), να έχουμε ισοφαρίση.
Πλήγμα ο τραυματισμός του Αλβαριο Ρεκόμπα που μάλλον θα μείνει 10 μέρες εκτός δράσης καθώς υπέστη θλάση. Πολύ καλή εμφάνιση για μια ακόμη φορα από τους Κοντοέ, Λάτκα, Καστελιόνε, Τζαβέλα, Κουμορτζί. Σταθερός ο Μπέλιτς, προσπάθησαν για το καλύτερο οι υπόλοιποι.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε (80' Σίμωσης), Κουμορτζί, Νικολάου (58' Αναστασόπουλος), Ριέρα, Ρεκόμπα (36' Γουέλιγκτον), Μπάλαμπαν.

*** Η καλή εμφάνιση των κυανερύθρων, παρά το γεγονός ότι δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, ικανοποίησε τους φίλους της ομάδας, αρκετοί έκ των οποίων βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όταν επέστρεψε η αποστολή και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: