ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιάννης Κοντοές στον Πανιώνιο Κόσμο

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το κάθε λάθος τιμωρείται εκεί και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ μπήκαμε με πάθος και αποφασιστικότητα και θα μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, αρκεί αν είχαμε καθαρό μυαλό, ειδικά από την στιγμή που μείναμε με παίκτη παραπάνω. Πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να πάει εκεί απλά και μόνο για την συμμετοχή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ύποστηρίζει ο Γιάννης Κοντοές σε συνέντευξη του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ που κυκλοφορεί το Σάββατο 26/9.

Για την εικόνα της ομάδας: «Όλοι οι παίκτες πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποτέλεσε… σφαλιάρα για εμάς. Η εμφάνισή μας όμως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μας έκανε να ξαναβρούμε την πίστη στους εαυτούς μας και πλέον να είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι κατά πολύ καλύτερη».

Για τους φιλάθλους του Πανιωνίου είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Μάλιστα αυτή είναι μεγαλύτερη όταν δεν παίζω και πράγματι μου δίνει δύναμη προκειμένου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και να περιμένω την ευκαιρία μου. Όταν αυτή έρχεται, παίζω με πάθος και πιστεύω ότι βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό στο παιχνίδι, με στόχο φυσικά την νίκη της ομάδας".

* Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε στον "Πανιώνιο Κόσμο" που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: