ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλώσεις Εμίλιο Φερέρα

Ο Εμίλιο Φερρέρα στις καθιερωμένες του δηλώσεις εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό δήλωσε στο panionios.gr:

«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην έδρα μας. Ξέρω ότι αρκετοί από τους οπαδούς μας απογοητεύτηκαν από αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ σε αντίθεση μπορώ να πω ότι δεν το θεωρώ ένα τόσο κακό αποτέλεσμα για τους εξής λόγους:
1. Παίξαμε πολύ καλά για 35’ μέχρι που δυστυχώς δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό επέδρασε άσχημα στην ψυχολογία.
2. Παίξαμε με μία ομάδα πολύ καλή, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει μεγάλη μερίδα των οπαδών μας. Και αυτό αποδείχθηκε μία εβδομάδα μετά στο φιλικό του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό.
3. Παίξαμε στις 5 η ώρα με 36 βαθμούς θερμοκρασία. Προσκαλώ όποιο φίλαθλο θέλει, να παρακολουθήσει αγώνες με τέτοιες θερμοκρασίες για να δει τι ρυθμό και τι αντοχές θα έχουν οι ομάδες. Αυτό εξάλλου το είπε και ο αντίπαλος προπονητής, για τη δική του ομάδα, μετά τον αγώνα»

«Στο φιλικό αγώνα στην Κέρκυρα, συνεχίσαμε τη δουλειά που κάνουμε, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι η νίκη, αλλά και γενικότερα η όλη εμφάνιση, έστω και εναντίον μίας ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας, λειτούργησε καλά στην ψυχολογία μας».

«Την Κυριακή παίζουμε εναντίον του Λεβαδειακού εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι ο Λεβαδειακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Αυτό μπορεί εύκολα να το δει κανείς και από τα στατιστικά της ομάδας πέρσι στο γήπεδο της. Είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει και ακόμα πιο δύσκολα δέχεται γκολ εντός έδρας. Αυτοί δηλαδή που είναι οι 2 βασικοί μας στόχοι την Κυριακή. Να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα. Επιπρόσθετα, η παράδοση είναι σε βάρος μας, αφού ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Είναι λοιπόν μία πρόκληση αυτός ο αγώνας, αλλά πιστεύω ότι στους παίκτες μας αρέσουν οι προκλήσεις. Εξάλλου οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε κάποια στιγμή...»

«Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα ότι θα παίξουμε την Κυριακή έχοντας στο πλευρό μας πολλούς φιλάθλους μας. Η παρουσία του κόσμου μας στο πλευρό μας, μας δίνει αφενός δύναμη απ’ τη μία, αλλά και μας κάνει να αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας.
Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ούτε υπάρχει ομάδα που να μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της χρονιάς. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προς τους φιλάθλους μας, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και στη Λιβαδειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: