ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλώσεις Εμίλιο Φερρέρα

Ο Εμίλιο Φερρέρα μίλησε στο panionios.gr ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:"Το Σάββατο μπαίνουμε σε μία έντονη και δύσκολη εβδομάδα. Ξεκινάμε εντός έδρας με τον Αστέρα, παίζουμε την Τετάρτη τον εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τέλος πάμε στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσουμε τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, αλλά δεν μας τρομάζει σε καμία περίπτωση. Είναι η δουλειά μας και είμαστε έτοιμοι. Εξάλλου και οι αντίπαλοι μας, με εξαίρεση τον Αστέρα, έχουν το ίδιο βαρύ πρόγραμμα με εμάς.
Την Κυριακή στο παιχνίδι που παίξαμε εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, όλοι είδανε ότι χάσαμε έναν αγώνα «δικό μας». Έναν αγώνα στον οποίο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας, είχαμε κατοχή, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από δικιά μας αδράνεια και χάσαμε...Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο απ’ όλα ήταν το ότι απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας, που ταξίδεψαν στη Λιβαδειά για να είναι κοντά μας.

Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα και δεν τον υποτιμούμε σε καμία περίπτωση. Η ομάδα της Τρίπολης έχει δυνατή άμυνα, όπως έχει δείξει στα 3 μέχρι τώρα παιχνίδια της στα οποία έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Είναι μια ομάδα που έχει στη φιλοσοφία του παιχνιδιού της να προσέχει πολύ την άμυνα της, αποφεύγοντας τα ρίσκα και παίζοντας κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο.Εμείς θα επικεντρωθούμε να διασπάσουμε αυτή την άμυνα, με σκοπό να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα πιέσουμε τον Αστέρα έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η νίκη. Πρέπει να πω στους φιλάθλους μας ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και κατά τη γνώμη μου θα κριθεί στις λεπτομέρειες, παίζοντας απέναντι σε μία ομάδα με το στυλ παιχνιδιού του Αστέρα. Μπορεί σε αυτό τον αγώνα να θυσιάσουμε το θέαμα για τον σκοπό καθώς, όπως προείπα, ο στόχος είναι η νίκη και αυτό θα ζητήσουμε από την πρώτη στιγμή που θα μπούμε μέσα στο γήπεδο. Οφείλουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να την κατακτήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: