ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Με την WIND ο Πανιώνιος θέλει περισσότερα...

Με Μέγα Χορηγό την εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND Ελλάς θα αγωνίζεται στη σεζόν 2007-08 η ΠΑΕ Πανιώνιος, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο της συνέχειας της συνεργασίας των δύο πλευρών από την περσινή περίοδο όπου η WIND στήριξε τις προσπάθειες της ομάδας του Πανιωνίου μέσω της Θύρας WIND αλλά και της υπηρεσίας "Πανιώνιος" που οι πελάτες της WIND μπορούν να βρουν μέσα στο μενού των υπηρεσιών WIΝD Plus.

Την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Πανιωνίου με το λογότυπο της WIND έκανε εκ μέρους της ομάδας ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χριστόφορος Μαυρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: Η σύναψη συνεργασίας της ΠΑΕ Πανιώνιος με τη WIND είναι η απόδειξη ότι η ομάδα μας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Το γεγονός πως η WIND  μία εταιρία που πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών  επέλεξε να προβάλλεται μέσω της ομάδος μας, μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση αλλά μας γεμίζει και με πολλές ευθύνες.

Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να έχουμε μία ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, τόσο στο Πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο UEFA, μεγιστοποιώντας την προβολή της WIND. Βέβαια, πρέπει και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να στηρίξουν έμπρακτα από μέρους τους την WIND, επιλέγοντας τις υπηρεσίες της, όπως και αυτές των άλλων χορηγών του Πανιωνίου.

Αντίστοιχα ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης αναφέρθηκε στην αξία και τη σημασία της χορηγίας: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή τη σεζόν μας δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνουμε τη χορηγική μας συνεργασία, με την ομάδα του Πανιωνίου, και στη χορηγία της φανέλας. Δίνουμε το παρών στο ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είμαστε η μόνη εταιρεία που στηρίζει τόσο μεγάλο αριθμό ομάδων τόσο στην Αθήνα όσο και στη περιφέρεια. Το ποδόσφαιρο είναι σήμερα το πιο αγαπημένο άθλημα και αυτό διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την αθλητική παιδεία του τόπου μας. Γι' αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει να συνεισφέρουμε ως χορηγοί στο έργο ομάδων, όπως ο Πανιώνιος, που παράγουν ποδοσφαιρικό "πολιτισμό".

Πηγη: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: