ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Η ομάδα θέλει δουλειά...

Δεν ικανοποίησε ο Πανιώνιος στα δυο φιλικά που έδωσε το Σαββατοκύριακο με Βέροια και Ηλιούπολη. Οι παίκτες του Εβαλντ Λίνεν δείχνουν να χρειάζονται βελτίωση σε πολλά πράγματα. Στα θετικά καταγράφεται η εμφάνιση του Μίκαελ Ντελούρα. Ο νεαρός Γερμανός δείχνει ότι μπαίνει στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας.

Ηττα στην Ηλιούπολη

Την ήττα γνώρισε ο Πανιώνιος στον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας του πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι "κυανέρυθροι", που παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, έχασαν με 1-0 στην Ηλιούπολη από την τοπική ομάδα, της οποίας το γκολ σημείωσε ο Κυπαρίσσης με πέναλτι στο 55'.

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Γκασπάρ (76' Ιμπραήμ), Αϊγκέν (46' Μπερτέ), Κουτσόπουλος, Κοντοές, Βάγκνερ, Στάμος (46' Ντελούρα), Γουσούλης, Καπετάνος, Σκούφαλης, Σιαλμάς

Ισοπαλία στη Βέροια

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το προτελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, αγωνιζόμενη στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας με αντίπαλο την ομόνυμη ομάδα. Η ομάδα της Βέροιας άνοιξε το σκόρ στο 7' με τον Ζουλίνιο για να έρθει στο 68' ο Χρήστος Αραβίδης και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, που κέρδισε ο Γρηγόρης Μάκος, ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα που έμμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αυτής αναμέτρησης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κένιγκ, Μανιάτης, Μπερτέ (46’ Ογκούν), Πλέτς, Αραβίδης (86’ Βάγκνερ), Μάκος, Κόντι, Γουνδουλάκης (72’ Ντελούρα), Σπυρόπουλος, Φερνάντεζ (89’ Παύλου), Νικολάου (72’ Κοντoές).

Δεν υπάρχουν σχόλια: