ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2007

Συνέντευξη Εβαλντ Λίνεν στο "Κίκερ"

Απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο αλλά και τις προοπτικές που του δίνει αυτή... Ο Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που επέλεξε τον "Αιώνιο" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό περιοδικό της πατρίδας του "kicker". Όσα είπε θα γεμίσουν χαρά τους φίλους της "κυανέρυθρης" ομάδας...

Για τα σχέδια του στον Πανιώνιο, ο Γερμανός προπονητής τόνισε:

"Διάλεξα να εργαστώ στον Πανιώνιο γιατί μου άρεσε όλο το πλάνο.
Πέρα από την πρώτη ομάδα, θέλω να οργανώσω και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου καθώς και το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Έχουμε πολλά να κάνουμε και η εργασία μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση".

Οι απόψεις του για την ομάδα την οποία προπονεί από το καλοκαίρι:

"Ο σύλλογος σκέφτεται στρατηγικά και μελλοντικά. Θέλουμε να εδραιωθούμε μελλοντικά στις πρώτες έξι ομάδες της χώρας. Θέλουμε να παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο, να φέρνουμε κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω φέτος να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας νωρίς. Τα επόμενα οκτώ ματς είναι βατά για μας. Είμαστε σε καλό δρόμο, στα ίδια ματς του πρώτου γύρου είχαμε ένα βαθμό, τώρα μαζέψαμε έξι".

Για τον Μαρτσέλο Πλετς:

"Ο Μαρτσέλο μας βοηθά πολύ, έχει σημειώσει και τρία γκολ. Είναι ο αρχηγός μας, εκπληκτικός επαγγελματίας και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της λίγκας".

Οι νέοι παίκτες που χρησιμοποιεί είναι συνειδητή επιλογή ή ανάγκη;

"Και τα δύο, μερικά νέα παιδιά ήταν ήδη εδώ όταν ήρθα. Αλλά και εμείς έχουμε στόχο να καθιερώσουμε νέα παιδιά, ώστε πρωτίστως να τους εκπαιδεύσουμε σωστά. Χαίρομαι που τρεις 19χρονοι μας αγωνίζονται στην εθνική Ελπίδων".

Στη συνέχεια μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στον Πανιώνιο και τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου:

"Εναντίον του Ολυμπιακού κάναμε το καλύτερο μας ματς αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Ελπίζω με την προσθήκη των τριών νέων επιθετικών να λύσουμε το πρόβλημα. Και κατά του ΠΑΟ είχαμε χαμένες ευκαιρίες".

Γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν προχωρούν στην Ευρώπη ενώ η Εθνική πήρε το ευρωπαϊκό;

"Η Εθνική αποτελείτο από πολλούς παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδας με εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εδώ υπάρχει μεν πάθος και πολλά ταλέντα αλλά οι καλοί παίκτες δεν αισθάνονται καμία πίεση, ειδικά σε ότι αφορά τις προσωπικές μονομαχίες αλλά και τον ανταγωνισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται μετά η διαφορά στα ευρωπαϊκά ματς".

Πηγή: www.daynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: