ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2007

Πόρνη... μπάλα!

Για 94 λεπτά ο Πανιώνιος έπαιξε μονότερμα τον Αρη, αλλά η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει και έτσι ο αγώνας τελείωσε 0-0. Είναι από τα πιο άδικα αποτελέσματα της φετινής σεζόν καθώς η δήθεν "καλή" ομάδα του Αρεως ήρθε και έπαιξε στη Νέα Σμύρνη με 11 παίκτες στην άμυνα. Αυτό από μια άποψη είναι... θετικό για την ομάδα του Εβαλντ Λίνεν καθώς δείχνει πόσο υπολογίζουν τον φετινό Πανιώνιο. Ομως θέλουμε και λίγη τύχη. Ανετα ο Ραφίκ Τζιμπούρ θα μπορούσε να είχε πετύχει δυο γκολ και τώρα να μιλάγαμε για μεγάλη νίκη. Δεν πειράζει. ολη η Ελλάδα είδε τον Πανιώνιο να "λιώνει" τον Αρη, να χάνει ευκαιρίες, να έχει δοκάρι. Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πλέον κοιτάει το επόμενο ματς με την ΑΕΛ 1964 στο Αλκαζάρ.
Φανταστική ατμόσφαιρα από τους "Πάνθηρες" (η φωτογραφία είναι ενδεικτική...) που στήριξαν τους παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό του ματς.
Υ.Γ. Υπάρχει άραγε κανένας στον Πανιώνιο που να πιστεύει ακόμα ότι ο Γκαγκάτσης και η παρέα του δεν καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω διαιτητών τύπου Γκαϊτατζή; Υπάρχει έστω ένας;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

"Ηρθαν εδώ να παίξουν μόνο αμυντικά. Εβαλαν οκτώ αμυντικούς παίκτες. Ολο το παιχνίδι τους ήταν αμυντικό. Παίζουμε ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Το είπα στον Κίκε Ερνάντεθ ότι είμαι απογοητευμένος από την εικόνα του Αρη. Καταστρέφουμε το ποδόσφαιρο. Διώχνουμε τον κόσμο με τέτοιο θέαμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα. Αυτό που με στεναχωρεί. Η άμυνα είναι τέχνη. Το έχω ξανακούσει από άλλη ομάδα που έπαιξε αμυντικά. Και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε τη νίκη». Με τα παραπάνω λόγια ο Εβαλντ Λίνεν... «διαμαρτυρήθηκε» για το κατενάτσιο που επέλεξε να παίξει ο Αρη στη Νέα Σμύρνη, ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Δεν εκμεταλλευθήκαμε την ευκαιρία που αξίζαμε σήμερα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο α’ ημίχρονο έπαιξαν και οι δυο ομάδες, αν και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο Β’ ημίχρονο μόνο εμείς παίζαμε, αφού ήταν ο αντίπαλος με 10. Μόνοι μας παίζαμε. Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Αρη. Τα καταφέραμε αρκετές φορές. Κάναμε ευκαιρίες με Λουρέντσο, με τον Γουνδουλάκη, με τον Τζιμπούρ. Είναι ευθύνη μας που δεν εκμεταλλευθήκαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Δυο φορές παίξαμε με τον Αρη και τις δυο φορές ήταν τυχερός που δεν έχασε. Στο Χαριλάου χάσαμε τους πόντους από ένα κόρνερ που δεν υπήρχε ενώ εδώ ήταν δική μας ευθύνη που δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση του Αρη, καθώς έχω μεγάλο σεβασμό στον Αρη τους έχω δει να παίζουν καλό ποιοτικό ποδόσφαιρο. Βέβαια έλειπε ο Κόκε που είναι σπουδαίος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: