ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007

Με καθυστέρηση μιας μέρας....

Επρεπε να περάσει μια ολόκλήρη μέρα για να βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανιώνιος. Πάλι καλά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ αναφέρει: "Η οικογένεια του Πανιωνίου θρηνεί από χθες τον χαμό του Γιάννη Αναγνωστόπουλου. Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε όλη του την ζωή στον Πανιώνιο και προσέφερε από όποιο πόστο και αν βρισκόταν στο Σύλλογο. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης όπως και αντιπρόσωπος του Πανιωνίου στις αθλητικές αρχές.
Οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ και της ΠΑΕ Πανιώνιος συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του. Στην αυριανή νεκρώσιμη ακολουθία (ώρα: 15.00, Αγία Φωτεινή), μέλη των Δ.Σ. θα παραστούν και θα καταθέσουν στεφάνι
στην μνήμη του εκλιπόντος. Σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου που θα δώσουν οι ομάδες του Πανιωνίου ΓΣΣ όπως στον ποδοσφαιρικό αγώνα Λάρισα - Πανιώνιος, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστο φόρο τιμής".
ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet: "Φτωχότερη έγινε από την Τετάρτη η οικογένεια του Πανιωνίου που θρηνεί τον χαμό του Γιάννη Αναγνωστόπουλου. Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε όλη του την ζωή στον Πανιώνιο και προσέφερε τις υπηρεσίες του από πολλά πόστα. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Έφορος του τμήματος μπάσκετ και αντιπρόσωπος του Πανιωνίου στις αθλητικές αρχές. Ο Πρόεδρος και τα μέλη των Δ.Σ. της ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του. Στην νεκρώσιμη ακολουθία (Παρασκευή 15.00, Αγία Φωτεινή), θα παραστούν μέλη του Δ.Σ. και θα καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: