ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007

Για τους Πανιώνιους φίλους της Σανκτ Πάουλι

Τα μπλουζάκια του Club θα είναι έτοιμα σε περίπου μια εβδομάδα. Παραγγελίες στο www.fcstpauli.gr γίνονται δεκτές μέχρι και την εξάντληση του stock (αρχικά θα βγουν 100 t-shirts). Η διάθεση θα γίνει στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου. Και όποιος βρίσκεται εκτός Αθηνών ή δεν έρθει στην συνάντηση, θα του ταχυδρομηθεί με απλό ταχυδρομείο ή courier με αντικαταβολή. Είναι σημαντική η συμμετοχή σας στην συνάντηση που θα γίνει αυτή τη βδομάδα για να προπληρωθούν τα t-shirts έτσι ώστε να μπορούμε να τα αποπληρώσουμε.

ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ 0-1

Μεγάλη νίκη για την Σανκτ Πάουλι στο Dortmund, αφού με γκόλ του αμυντικού μέσου Fabian Boll κατάφερε και πήρε τους 3 βαθμούς και ταυτόχρονα μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα! Πλέων βρισκόμαστε στην 10η θέση με 32 βαθμούς σε 21 αγώνες, μόλις 4 βαθμούς κάτω απο την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο, αλλά και 10 βαθμούς μακριά απο την ζώνη υποβιβασμού! Συνολικά η ομάδα έχει 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες με 24 γκολ υπέρ και 24 γκολ κατά.
FC St. PauliBorger, Morena, Rothenbach, Joy, Lechner, Boll, Scharping ('63 Sako), Schultz, F. Bruns, Kuru ('67 Stendel), Arifi ('87 Mazingu-Dinzey)Προπονητής: Stanislawski

Δεν υπάρχουν σχόλια: