ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007

Εκδήλωση του σκακιστικού τμήματος

Το Σάββατο 27/1 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας του τμήματος η οποία συνδυάστηκε με μια επιτυχημένη εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ Οδυσσέας Βαζελάκης, ο Πρόεδρος της Σκακιστ. Εποικ. Ηρακελίου και μέλος της ΕΣΟ Γιάννης Γαλάνης, ο ΙΜ Γιώργος Μαστροκούκος, ο Ειδ. Γραμ. του ΣΟ Ικαρίας Κοσμάς Κέφαλος, ο Διευθυντής της SPACEPHONE Χρήστος Πουλόπουλος, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Δ.Θανασάς, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και φυσικά οι αθλητές του τμήματος καθώς και πολλοί φίλοι.
Στις βραβεύσεις που έγιναν απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους: Κοσμά Κέφαλο για την πολύτιμη δράση και προσφορά του στο Ελληνικό Σκάκι, την Νατάσα Πάστη για το ήθος της και την αγωνιστική της δράση, στον Αλέξη Στεφανή για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτ/μα, στην Ελένη Γερασούδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ατομικό Πρωτ/μα Αττικής κάτω των 12 ετών, στην Κατερίνα Πρίντζιου ως πρώτη Σημαιοφόρος του τμήματος, στους παίδες Ερρίκο Στρεβινιώτη, Χρήστο Πουλόπουλο, Θεόδωρο Σιώζο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Βύρων Αρναούτογλου, Δημήτρη Κουκάκη, για τις διακρίσεις τους, και τέλος στους Γιάννη & Κώστα Ασημακόπουλο για τις σχολικές τους επιδόσεις.
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον αγώνα Σιμουλτανέ που έδωσε ο Γιώργος Μαστροκούκος αντιμετωπίζοντας 20 νεαρούς σκακιστές. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Βύρων Αρναούτογλου ήταν ο μόνος που απέσπασε ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: