ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ακόμα και ο "Κωτσόβολος" έχει αξιοπρέπεια....

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αεκ είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη και να ντύσει στα χρώματά της, τον Γιώργο Τζαβέλα του Πανιωνίου. Από το ρεπορτάζ της Ένωσης υπήρχαν πληροφορίες ότι πρώτος στόχος των ανθρώπων της ομάδας ήταν ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν.
Από τον Πανιώνιο –πλέον- επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και διαπραγματεύσεις με την Αεκ για την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος αποτελεί στόχο και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Η Αεκ εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει αρκετά χρήματα για να αποσπάσει το «ναι» της διοίκησης των «κυανέρυθρων». Ποιο είναι αυτό το ποσό; Σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τις 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, μαζί με μία λίστα από παίκτες σαν ανταλλάγματα.
Η υπόθεση αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες ανάλογα με την πορεία των διαπραγματεύσεων του Πανιωνίου με την Ένωση. ΣΟΒΑΡΑ;

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ: ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΑ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Αεκ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΕΜΠΟΥΡ, ΜΑΚΟ) ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: