ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα

Το δικό του προπονητικό κέντρο έχει πλέον ο Πανιώνιος, αφού την Τρίτη παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, το Αθλητικό Κέντρο «Απήλιον» στο Κορωπί. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο Γιώργος Κιντής και ο Μίκαελ Στόρε υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους και τους παρουσίασαν τις νέες εγκαταστάσεις των «κυανέρυθρων».

«Όλοι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου έχουν δύο όνειρα. Ένα μεγάλο Αθλητικό Κέντρο και ένα νέο γήπεδο. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι πραγματοποιήθηκε το ένα και μένει μόνο το γήπεδο», ήταν τα λόγια του κ. Τσακίρη. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν αυτός που εγκαινίασε τα δίχτυα του ενός γηπέδου, καθώς έκανε επίδειξη των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων σκοράροντας από το κόρνερ.

Στις εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί δύο γήπεδα κανονικών καταστάσεων με φυσικό χορτάρι και ένα γήπεδο ίδιων διαστάσεων με τάπητα 7ης γενιάς. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος για την προπόνηση των τερματοφυλάκων, ενώ υπάρχουν και τρία γήπεδα τένις. Ακόμα έχει δημιουργηθεί μια θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις έδειχνε ο τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Στόρε, ο οποίος σίγουρα δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του, σύμφωνα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: