ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Ο Μίκαελ Στόρε στον Πανιώνιο Κόσμο

Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου Μίκαελ Στόρε μιλάει αποκλειστικά στον Π λέγοντας: «Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων».

Όταν έχεις έναν νέο προπονητή απέναντί σου, αυτό που σε ενδιαφέρει αρχικά είναι να ακούσεις σε γενικές γραμμές την φιλοσοφία του: «Αρχικά δε θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί».

Φυσικά ο ίδιος δεν παρέλειψε να δείξει και το πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του: «Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα βρισκόμουν εδώ», είπε και μένει να το δούμε και στην πράξη. Παράλληλα έδειξε να γνωρίζει ήδη πράγματα για την ομάδα, καθώς είπε: «Φυσικά έχω ενημερωθεί και έχω δει πολλούς αγώνες σε DVD, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι αντιεπαγγελματικό να αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό. Αργότερα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τις 20-21 Μαΐου που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα παρακολουθήσω τις προπονήσεις της ομάδας και θα ενημερώνομαι καθημερινά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι γι αυτά τα θέματα»

Όσο για τις μεταγραφές, ξεκαθάρισε: «Σκοπός μου είναι να έχουμε καλούς παίκτες, άνευ χρώματος και καταγωγής. Ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και καλά στοιχεία. Σαφέστατα στο μυαλό μου βρίσκεται και η Σουηδική αγορά».

Ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε λοιπόν για προσπάθεια να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό και πόσο καλά γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα για να μπορεί να το λέει. Ο ίδιος έδωσε την απάντηση: «Δεν γνωρίζω 100% το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τα μεγάλα κλαμπ, αλλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γνωρίζω τα πάντα. Πρώτο μου μέλημα βέβαια είναι να γνωρίσω την ομάδα μου και τον κόσμο της. Τους ανθρώπους της, την οργάνωσή της και να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί. Εχω δει αρκετά παιχνίδια της περσινής περιόδου, είδα παιχνίδια της Β’ Εθνικής, αλλά και της μεγάλης κατηγορίας, όπως το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Όταν ήμουν στην Σουηδία και την ΑΙΚ, γνώριζα όλες τις αντίπαλες ομάδες και τον κάθε παίκτη του πρωταθλήματος με τα χαρακτηριστικά του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ίδιο θα έχω κάνει και με τους παίκτες των ελληνικών ομάδων και στην έναρξη των υποχρεώσεών μας θα είμαι πανέτοιμος».

Ολόκληρη η συνέντευξη στον ΠΚ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: