ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ολοι στη γιορτή του Πανιωνίου

Την Πέμπτη, το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για μία ακόμα ημέρα θα θυμίζει γιορτή. Γιορτή από αυτές που θα διηγιόμαστε στα παιδιά μας. «Ήμουν κι εγώ» θα λέμε, «πήρα κι εγώ μέρος στη γιορτή!».
Η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ετοιμάσει εκδηλώσεις μία εκ των οποίων η δημιουργία κυανέρυθρου μωσαϊκού στις θύρες 1, 2, και 3. Οι κάτοχοι εισιτηρίων αυτών των θυρών θα βρουν στο κάθισμά τους ένα πλακάτ, το οποίο πρέπει να σηκωθεί από αυτούς κατά την είσοδο των ομάδων μέχρι και το τέλος της παρουσίας τους. Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 1, 2 και 3 να εισέλθουν του γηπέδου από τις 19:00 μμ και να ακολουθήσουν τις οδηγίες για την τέλεση του μωσαϊκού.
Δώστε με τη παρουσία σας φωνή και χρώμα στη γιορτή της Πέμπτης. Ακρότητες που έχουμε δει σε άλλα γήπεδα όταν πραγματοποιούνται Ελληνοτουρκικές αναμετρήσεις, δεν έχουν καμία θέση στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να ενημερώσει πως η είσοδος των φιλάθλων της θύρας 2, θα γίνεται και από την είσοδο της θύρας 1 (οδός Σοφούλη). Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν να εισέλθουν από τη θύρα 1 θα λάβουν δώρα από χορηγό της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά την είσοδό τους.
Ακόμα, πρέπει να τονιστεί πως οι φίλαθλοι που επιθυμούν να αναρτήσουν πανό στα κάγκελα του γηπέδου ή να φέρουν μαζί τους σημαίες, πρέπει να βρίσκονται στις 18:30 έξω από τη θύρα 4 με τα πανό και τις σημαίες τους. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλαθλο που θα φέρει μαζί του πανό ή σημαία, με οποιοδήποτε περιεχόμενο, μετά τις 18:30 μμ.
Αυτός ο αγώνας είναι ορόσημο, η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στην Νέα Σμύρνη. Αποδείξτε ποια η διαφορά του να είσαι φίλαθλος του Πανιωνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: