ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

"Πάνθηρες" κατασπάραξαν τον Αρη!

Εννέα συνεχόμενες ήττες τα προηγούμενα έξι χρόνια μετρούσε ο Πανιώνιος On Telecoms στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και μάλιστα με... δράστη όπως και το 2001 τον Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο Πανιώνιος On Telecoms πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη με 81-71 απέναντι στον Αρη στην καυτή έδρα των κιτρινόμαυρων και... τρέλανε το πρωτάθλημα της Α1 δείχνοντας τη δυναμική του. Τρίτη σερί νίκη για τον Νέναντ Μάρκοβιτς (2η στο πρωτάθλημα) ο οποίος ήταν παρόν ως παίκτης στην τελευταία νίκη της ομάδας στο Αλεξάνδρειο. "Πάνθηρες" κατασπάραξαν λοιπόν τον Αρη στο Αλεξάνδρειο στην πρώτη νίκη του Πανιώνιος On Telecoms μετά τις 27 Οκτωβρίου 2001 (88-64 με 16 πόντους του τότε παίκτη Νέναντ Μάρκοβιτς) και έβαλαν σε τροχιά τετράδας την ομάδα. Ρεσιτάλ μπάσκετ από τους κυανέρυθρους που υποχρέωσαν τους φιλάθλους του Αρη να τους καταχειροκροτήσουν μετά από αυτή την καταπληκτική και ιστορική εμφάνιση! Τα δεκάλεπτα: 15-24, 41-45, 55-65, 71-81

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ξανθόπουλος 6 (2), Κλιβς, Ζορόσκι 12 (1), Γεωργαλής, Σάκοτα 22 (6), Καλαμπόκης 6, Νιούλεϊ 14 (2), Κένταλ 15, Γιαννούλης 6


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Πανευτυχής ο αρχιτέκτονας της νίκης του Πανιώνιος On Telecoms Νέναντ Μάρκοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη μεγάλη εμφάνιση και τη νίκη στο Αλεξάνδρειο επί του Αρη. "Όταν παίζεις εναντίον του Άρη, πρέπει να δίνεις το 100% σε όλους τους τομείς. Αυτό κάναμε και εμείς. Ένας απ' τους στόχους μας ήταν να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη και το καταφέραμε αφού οι αντίπαλοί μας πήραν μόνον επτά. Παίξαμε πολύ καλά σαν σύνολο κάτι που φάνηκε από τις 21 ασίστ ενώ όταν ο Αρης πίεσε σε όλο το γήπεδο, αντιδράσαμε με συγκέντρωση και είχαμε καλές λύσεις. Δεν κρύβω ότι ποντάραμε πολλά στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου αφού περιμέναμε την κούραση του αντιπάλου. Δε νομίζω ότι μας υποτίμησε ο Άρης. Πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά για να έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός του Πανιώνιος On Telecoms.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος που έδωσε 6 ασίστ και πέτυχε ισάριθμους πόντους δήλωσε: "Η δύναμη του Άρη δίνει αξία στη νίκη μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και πρέπει να βάλουμε μεγάλη ενέργεια για να πάρουμε τις νίκες".


Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ Πανιώνιος


"Υπ'όψιν: κ. Λιανού, κ. Ανδρίτσου, κ. Χουγκάζ, κ. Μάρκοβιτς και καλαθοσφαιριστών
Πρός ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να σας στείλει τα συγχαρητήριά της για τη μεγάλη εμφάνιση της Κύριακής στο Αλεξάνδρειο και τη παληκαρίσια νίκη. Εκφράζουμε τη σύσσωμη χάρα που νιώσαμε όλοι στο σύλλογο και την υπερηφάνια απο τη σπουδαία εμφάνιση. Ελπίζουμε σε συνέχεια των επιτυχημένων αποτελεσμάτων και εμφανίσεων και ολόψυχα ευχόμαστε καλή δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: