ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Δηλώσεις Μίκαελ Στάρε και Μάρκους Γιόνσον

Τους λόγους που επέλεξε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΪΚ Στοκχόλμης και να αναλάβει τα ηνία του Πανιωνίου εξήγησε ο Μίκαελ Στάρε. «Είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση. Πάντα ένιωθα την εμπιστοσύνη της ΑΪΚ, αλλά ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό. Σε λίγους Σουηδούς προπονητές δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν εκτός συνόρων», τόνισε ο 35χρονος Σουηδός προπονητής.

Ο πρόεδρος της ΑΪΚ, Ματς Γκούσταφσον, τόνισε: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Στάρε, η διοίκηση τού είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να παραμείνει στη θέση του προπονητή. Όμως αποφάσισε να παραιτηθεί για να αναλάβει τον Πανιώνιο. Ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα ξένο σύλλογο».



Εξαιρετική λύση για την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου χαρακτήρισε τον Μίκαελ Στάρε ο Μάρκους Γιόνσον. Ο 29χρονος Σουηδός δεξιός μπακ των «κυανέρυθρων» είχε συνεργαστεί με το νέο προπονητή της ομάδας στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.

«Είχα επαφή με τη διοίκηση και μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μίκε. Με ρώτησαν πολλά πράγματα. Ήθελα πολύ να έρθει και χαίρομαι που έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ καλός προπονητής και για μένα μία ασφάλεια η παρουσία του», δήλωσε στη «Sportbladet» και πρόσθεσε: «Τερματίσαμε στην όγδοη θέση, αλλά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την τέταρτη ή την πέμπτη και μία έξοδο στο Europa League. Ο Πανιώνιος είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία και είναι καλή ομάδα για να έρθει ο Στάρε. Δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της χώρας, συνεπώς θα μπορεί να κάνει ήρεμα τη δουλειά του εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: