ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

«Άλωσε» τα Τρίκαλα ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 68-64 στην έδρα των Τρικάλων και έκανε σπουδαίο βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς για να παραμείνει στην κατηγορία θέλει νίκη κόντρα στο Περιστέρι (τελευταία αγωνιστική) αλλά χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 26-19, 37-36, 53-47, 64-68.
Τα σενάρια παραμονής στην Α1 για τα Τρίκαλα Αν ηττηθεί από το Περιστέρι υποβιβάζεται, ενώ αν νικήσει σώζεται, γιατί αν χάσει Ηλυσιακός από την ΑΕΚ θα έχει ένα βαθμό περισσότερο, ενώ αν ο Ηλυσιακός νικήσει την ΑΕΚ α) σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Ηλυσιακό και ΑΕΚ πέφτει η ΑΕΚ και β) σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίας πέφτει η Καβάλα. Ο Πανιώνιος την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Καβάλα και θα επιδιώξει να προσθέσει άλλη μια νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ.

Πανιώνιος (Νέναντ Μάρκοβιτς): Ράις 2, Μπράιαντ 12 (1), Ζορόσκι 2, Παπανικολάου 24 (4), Μποροβίνιακ 4, Χαριτόπουλος 2, Γιαννόπουλος 3 (1), Ερτσέκγ 9 (1), Γιάνκοβιτς, Παραγιός 2, Αθηναίου 2, Έλντερ 6

Δηλώσεις Δ. Χαριτόπουλου

Στην ανωτερότητα της ομάδας μας απέναντι στα Τρίκαλα στάθηκε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος στις καθιερωμένες δηλώσεις για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ 2009-2010. Ο Έλληνας Forward του Πανιωνίου υποστήριξε επίσης οτι ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης:
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Τα Τρίκαλα είναι μια δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της, το έχει αποδείξει άλλωστς στους τελευταίους αγώνες, ξέρουμε όμως οτι εμείς είμαστε καλύτεροι και μένει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα κριθεί στο τέλος, πιστεύω οτι και οι 2 ομάδες θα συμβαδίσουν στο σκορ. Όποια ομάδα καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό θα είναι ο νικητής, τα Τρίκαλα θα προσπαθήσουν να παίξουν γρήγορο μπάσκετ ενώ εμείς πρέπει να πάμε σε αργό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: