ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ο Γιώργος Παράσχος στον Πανιώνιο Κόσμο

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφουν για τον Πανιώνιο και τον θέλουν να υποδέχεται αύριο την Λάρισα. Το παιχνίδι αυτό θα είναι και το τελευταίο της περιόδου στην Νέα Σμύρνη, καθώς η αυλαία θα πέσει την άλλη Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας. Ο Ιστορικός καλείται λοιπόν να αποχαιρετήσει τον κόσμο του με νίκη, όχι μόνο για να κλείσει με θετικό τρόπο τις εντός έδρας εμφανίσεις του, αλλά για να κάνει και… δώρο την αγωνία για την αποφυγή του υποβιβασμού στους Θεσσαλούς. Κανείς άλλωστε στην Πλατεία δεν έχει ξεχάσει το 1992.

Πλέον φαίνεται πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν αφουγκραστεί την απαίτηση του κόσμου και αυτό αποτυπώνεται και στα λόγια του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση της Κυριακής. «Φυσικά και έχω ακούσει και εγώ τα όσα λένε οι οπαδοί μας», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Για εμάς αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για το παιχνίδι. Φυσικά και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας παίρνοντας την νίκη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν».

Παράλληλα όμως παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να προασπιστούν τόσο την ιστορία και την φανέλα της ομάδας, όσο και τους ίδιους τους εαυτούς, καθώς ο Μακεδόνας τεχνικός, μας είπε: «Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μία νίκη στην έδρα μας, όμως από κει και πέρα και πάνω απ όλα να δώσουμε απάντηση στους ψιθύρους και τα κάθε λογής σενάρια και κακόβουλα σχόλια. Να παίξουμε για την ομάδα μας και για τους εαυτούς μας».

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά πάντα είχαμε προβλήματα. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, ποτέ δεν καταφέραμε να παίξουμε κομπλέ. Πιστεύω ότι οι παίκτες που υπάρχουν αλλά και όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί έχουν αρπάξει τις ευκαιρίες. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και σε αυτό το ματς». Οσο για τις απουσίες: «Ο Νικολάου χτύπησε πάλι και δύσκολα θα παίξει, ενώ έχουμε και τιμωρημένους. Ελπίζω να είναι καλά ο Μπουβάλ, να γυρίσει να τον έχουμε γιατί είναι πλέον και ο μόνος επιθετικός που μας έχει μείνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: