ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Εμίλιο Φερέρα & Βράβευση Μπόσκο Μπαλαμπαν

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. παραχώρησε σήμερα ο προπονητής του Πανιωνίου Εμίλιο Φερρέρα . Μίλησε για τους παίκτες που θα απουσιάσουν από τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό καθώς επίσης και για την κλήση του Τζαβέλα στην Εθνική Ομάδα και γενικότερα για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά ο κ. Φερρέρα δήλωσε:

«Για τον επόμενο αγώνα με τον Πανθρακικό όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεσή μου εκτός από τους Ρεκόμπα, Σμόγιε και τον Τζαβέλλα, ο οποίος εκτίει ποινή από κίτρινες κάρτες»

Σε ερώτηση για τον προσεχή αντίπαλο του Πανιωνίου και το γεγονός ότι ήταν προπονητής εκεί :
«Ήταν για μένα μία πολύ καλή περίοδος η περσινή . Είχα μία πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και τους παίκτες στον Πανθρακικό, όμως δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς. Στόχος μας την Κυριακή είναι η νίκη όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Εστογιανόφ :
«Νομίζω είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες , οπότε έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός .»

Σχετικά με την διακοπή του πρωταθλήματος :
«Μας έκανε καλό είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε . Παίκτες όπως ο Σμόγιε και ο Ρεκόμπα είχαν επιπλέον μία εβδομάδα για να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση, καθώς επίσης και παίκτες που χρειάζεται να δουλέψουν περισσότερο όπως είναι ο Εστογιανόφ, βρήκαν τον χρόνο που ήθελαν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.»

Σχετικά με την κλήση του Τζαβέλλα στη Εθνική Ομάδα:
«Είναι πρώτα απ ‘ όλα τιμή για τον ίδιο. Και φυσικά καλό για την ομάδα. Ο Τζαβέλας, όπως και ο Μανιάτης και έχουν πολύ καλό μέλλον. Η πορεία τους όμως εξαρτάται επίσης και από την πορεία της ομάδας».

Σχετικά με την πορεία της ομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης και μετά :
«Μετά τον Αστέρα Τρίπολης ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα και για όλους, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Όπως είχα πει τότε, δεν είχαμε ισορροπία σαν ομάδα και χρειαζόταν να τη βρούμε. Δουλέψαμε επάνω σε αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα.»

Για τους επόμενους πέντε αγώνες, τη λήξη δηλαδή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος :
«Νομίζω πως κάθε εβδομάδα πάμε καλύτερα. Σε αυτό το Πρωτάθλημα ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα. Για όλες τις ομάδες οι επόμενοι 5 αγώνες είναι δύσκολοι. Εμείς συνεχίζουμε βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΣΚΟ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ

Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 10ης αγωνιστικής απονεμήθηκε σήμερα στον Μπόσκο Μπάλαμπαν, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο ΠΣΑΠ. Η απονομή έγινε στο Μουσείο του συλλόγου από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και σκόρερ των κυανέρυθρων Γιώργο Δέδε.

Ο Μπόσκο, σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω ξεκινήσει και σκοράρω και με αυτά τα γκολ κερδίζει η ομάδα. Είμαι επιθετικός και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω ώστε όλοι στην ομάδα να είναι χαρούμενοι.
Στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος η ομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά και κάτω από τέτοιες συνθήκες ήταν δύσκολο, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους να αποδώσουν όπως έπρεπε. Τώρα παίζουμε καλύτερα και είναι πιο εύκολο για μένα να σκοράρω».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να συνδράμει έτσι ώστε να προστεθεί άλλο ένα τρόπαιο στο Μουσείο του συλλόγου, ο Μπόσκο δήλωσε: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, γι αυτό. Έχουμε πιθανότητες φέτος να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αν συνεχίσουμε να αποδίδουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο έχουμε πιθανότητες να φέρουμε ένα τρόπαιο στο σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: