ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Πανιωνάραααααααααααα!


Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι "κυανέρυθροι" του Εμίλιο Φερέρα πέρασαν νικηφόρα από τη Ξάνθη καθώς επιβλήθηκαν της τοπικής ομάδας με 2-1 (αντί για 5-1). Τα γκολ της νίκης πέτυχε ο killer Μπόσκο Μπάλαμπαν, που όσο περνάει ο καιρός δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι... Μπράβο σ' όλους τους παίκτες που ήταν εξαιρετικοί. Μπράβο και στους πανιώνιους που ταξίδεψαν στην άκρη της Ελλάδας για να συμπαρασταθούν στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Νικάμε προχωράμε...
Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Σκούφαλης (77' Εστογιανόφ), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (88' Αναστασόπουλος), Κοντοές, Νικολάου, Τζαβέλλας.

Φερέρα: Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και φυσικά την εμφάνιση της ομάδας του ο Εμίλιο Φερέρα μοίραζε συγχαρητήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Η Ξάνθη είναι μια δύσκολη ομάδα και κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να την κερδίσεις μέσα στην έδρα της. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας» επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός ηγέτης του Πανιωνίου και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες κατά το πρώτο ημίχρονο, ενώ παράλληλα είχαμε και περισσότερη κατοχή της μπάλας. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στο διάστημα από το 50 ως το 70 του αγώνα, χωρίς πάντως οι γηπεδούχοι να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι, όμως στο τέλος ισορροπήσαμε και πάλι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Θέλω να επισημάνω την καλή εμφάνιση του Σκούφαλη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν έπαιζε. Αυτό δείχνει ότι δεν στηριζόμαστε μόνο σε έντεκα παίκτες, αλλά ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: