ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Γιατί ρε Παπασταμάτη;

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Λένε ότι η ομορφιά του αθλήματος αυτή είναι. Γιατί όμως θα πρέπει αυτός ο... άγραφος νόμος να βρίσκει εφαρμογή στον Πανιώνιο; Ο Ιστορικός αν και αγωνιζόταν από το 8ο λεπτό με δέκα παίκτες, κατάφερε όχι μόνο να σταθεί αξιοπρεπώς στο ΟΑΚΑ, αλλά να αναγκάσει χιλιάδες Παναθηναϊκούς στο τέλος του ματς να γιουχάρουν την ομάδα τους. Ναι κύριοι ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Ομως ο Παπασταμάτης με μια βεβιασμένη απόφαση (καθώς η φάση του 8' με τον Ομο χωράει πολύ συζήτηση...) έδωσε πέναλτι, απέβαλε τον Ομο και έτσι η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες. Ομως τα παιδιά του Φερέρα δεν το έβαλαν κάτω. Επαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκόραραν, έχασαν ευκαιρίες και έφυγαν από το ΟΑΚΑ με ψηλά το κεφάλι τι στιγμή που οι "πράσινοι" έτρεχαν στα αποδυτήρια μέσα σε γιουχαϊσματα!
Συγκλονιστική εμφάνιση από όλους τους παίκτες που κατέθεσαν στο χορτάρι τη ψυχή τους!

Η εμφάνιση στο ΟΑΚΑ έδειξε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπορεί πρώτα απ' όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσει τους "κυανέρυθρους" φιλάθλους που θέλουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει καλά. Και παράλληλα να παίρνει βαθμούς γιατί δεν αρκεί να λένε ότι είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε και στη βαθμολογική θέση που μας αρμόζει.

Δηλώσεις Φερέρα

Αν και αγωνίστηκε για 80’ λεπτά με παίκτη λιγότερο, ο Πανιώνιος κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ καθώς ηττήθηκε με 2-1. Ο τεχνικός της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως «είμαστε απογοητευμένοι λόγω της ήττας. Θέλαμε να πάρουμε ότι καλύτερο και θεωρώ ότι η ομάδα προσπάθησε, κάναμε ένα πολύ καλό ματς σε όλους τους τομείς, στην κατοχή, αλλά και στην οργάνωση». Ο Βέλγος τεχνικός των «κυανέρυθρων» εξήγησε πως «προσπαθούμε σε κάθε ματς να δημιουργούμε μια συμπαγής ομάδα και τώρα έχουμε την υποχρέωση να πάμε στην Ξάνθη με την ίδια σοβαρότητα. Είναι λογικό ο κόσμος και η ομάδα να είναι απογοητευμένοι, αφού κάναμε μια παύση μετά τις τρεις νίκες. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό και μακάρι να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: