ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Συνέντευξη Σίτο Ριέρα στον Πανιώνιο Κόσμο

Ο Πανιώνιος Κόσμος είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Σίτο Ριέρα, ο οποίος και μεταξύ άλλων μας μίλησε για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος, για τη συνέχεια αλλά και το κύπελλο Ελλάδας στη παρακάτω συνομιλία μας.

Σίτο, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει δραματικά που οφείλεται η αλλαγή αυτή;

Τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα, είμαστε νέα ομάδα, με νέους παίκτες και προπονητή και ήταν το λογικό το πρώτο μήνα να μην γνώριζε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Η συνέχεια μας έκανε όλους χαρούμενους και το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να αποδίδουμε σε υψηλό επίπεδο.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό αποτελεί δικαίωση του κ.Τσακίρη που επέλεξε να κρατήσει τον κ.Φερέρα στον πάγκο του συλλόγου;

Η απόφαση του αν μη τι άλλο ήταν καλή και σωστή όταν παίρνεις ένα νέο προπονητή πρέπει να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου και να του δίνεις τον κατάλληλο χρόνο ώστε να δείξει τη δουλειά του. Ο Φερέρα κατάφερε και πήρε τα αποτελέσματα και δικαίωσε τον κ.Τσακίρη που πριν λίγο καιρό αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας.

Που οφείλεις το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

Ο λόγος που η ομάδα δεν έπαιρνε αποτελέσματα ήταν ότι μερικοί παίκτες δεν ήταν έτοιμοι να παίξουν, όταν έχεις μια νέα ομάδα αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χρειάζεται χρόνο για να τους κάνεις σύνολο, να τους δέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο σημαντικό είναι οτι αυτή η περίοδος πέρασε, είμαστε χαρούμενοι γιατί παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Κλείνοντας τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στο κόσμο του Πανιωνίου;

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα, όλη η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του, όταν παίζουμε εκτός βρίσκονται εκεί και μας υποστηρίζουν ενώ και μέσα στη Νέα Σμύρνη η στήριξη τους είναι σημαντική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρίσκονται στο πλευρό μας. Μας κάνει πολύ χαρούμενους το γεγονός αυτό ενώ οι νίκες που κατακτάμε οφείλονται και σε αυτούς γιατί είναι στο πλάι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: