ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Μην τολμήσετε...

Η παροιμία λεει: "Οπου μαλώνουν τα βουβάλια, τη πληρώνουν τα βατράχια". Εμείς ως Πανιώνιοι δεν έχουμε σχέση με τέτοιου είδους ζώα. Ο περήφανος Πάνθηρας συμβολίζει την Πανιώνια ψυχή εδώ και δεκαετίες. Η παροιμία για τα βουβάλια και τα βατράχια όμως ταιριάζει γάντι στην εικόνα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που μετράει μόλις δυο αγωνιστικές. Εδώ και λίγες μέρες βλέπουμε δυο από τα "βουβάλια" του ΠΟΚ να τσακώνονται για ένα πέναλτι σε βάρος του Αρη. Δεν θα μας ανησυχούσε καθόλου ο τσακωμός των δυο βουβαλιών αν τη Κυριακή δεν φιλοξενούσαμε στη Νέα Σμύρνη τον συμπαθή (κατ' άλλα) Αρη.

Κύριοι της Λίγκας, της ΚΕΔ, της ΕΠΟ. Εμείς δεν θα μπούμε ούτε σε σενάρια συνωμοσιολογίας, ούτε σε... σενάρια "επιστημονικής φαντασίας" που θέλουν μια ομάδα που αδικείτε σε ένα ματς, να ευνοείτε (κατά λάθος;) στο επόμενο. Εμείς απλά θα πούμε το αυτονόητο ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Προφανώς και οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, αλλά στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε πολύ καλά στο πετσί μας τι σημαίνει "ανθρώπινο λάθος" από τους διαιτητές. Γι' αυτο ξαναλέμε σε όλους τους τόνους ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Και επειδή δεν αρκεί να το γράφουμε σε ένα μπλογκ ο κόσμος του Πανιωνίου τη Κυριακή απο τη πλευρά του, στις 6:15 πρέπει να στείλει το δικό του μήνυμα και να στηρίξει με πάθος την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Οταν μπαίνει στο γήπεδο η ομάδα με την "κυανέρυθρη" φανέλα και την ιωνική ασπίδα στη καρδιά ένα αποτέλεσμα υπάρχει: ΜΟΝΟ Η ΝΙΚΗ! Οποιος και αν αγωνίζεται, όποιος και αν είναι προπονητής, όποιος και αν είναι πρόεδρος. Οταν αγωνίζεται ο Πανιώνιος θέλουμε να νικά. Μετά στο "κυανέρυθρο" γαλατικό χωριό θα βρούμε τα "πως" και τα "γιατί", όμως 90 λεπτά στηρίζουμε την ομάδα, στηρίζουμε τους παίκτες και κυρίως δείχνουμε σε "φίλους" και "εχθρούς" ότι ο Πανιώνιος δεν θέλει ούτε εύνοια, ούτε "χάρες". Θέλει δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί ο Πάνθηρας, σε αντίθεση με τα βουβάλια, τα βατράχια και τα άλλα ζώα, έχει μάθει να ζει περήφανος. Να μάχεται περήφανα...

Υ.Γ. Κύριοι της ΚΕΔ, κύριοι της ΕΠΟ δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κύριος Χαραλαμπίδης με την υπερβολική του ευαισθησία στον "κιτρινισμό" παικτών μας, ήθελε να μας στείλει κάποιο μήνυμα. Δεν το πιστεύουμε, αν και είδαμε ότι κάποιοι παίκτες της Ξάνθης κτυπούσαν στο "ψαχνό" αλλά δεν κιτρίνιστηκαν. Τέλος πάντων. Εμείς κάνουμε τη κριτική μας και λέμε ότι οι παίκτες μας ήταν αδικαιολόγητα εκνευρισμένοι, όμως η δική μας κριτική ΔΕΝ μπορεί να γίνει άλλοθι για διαιτησίες σε βάρος μας. Μην ξεχνάτε έχουν γνώσει οι... Πανιώνιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: