ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

1-0 αντί 5-0...

Ενα τσουβάλι γκολ χάσαμε και τελικά λυτρωθήκαμε με το γκολ του Μπόσκο τρια λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Ετσί αντί να νικήσουμε χαλαρά 5-0, νικήσαμε μόλις 1-0! Αλλά δεν πειράζει. Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτο. Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αρη που παθητικά από την έναρξη περίμενε την ήττα. Θα ήταν μεγάλη αδικία να πάρουν τα παιδιά τη νίκη. Μπράβο σε όλους και η συνέχεια μπορεί να είναι καλύτερη...

ΜΑΧΟ: Ο καλός τερματόφυλακας μια φάση χρειάζεται. Στο 90 έδειξε ότι φέτος έχουμε μεγάλο γκολκίπερ στην εστία.
ΒΑΡΟ: Αψογος. Αλάνθαστος αμυντικά, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
ΚΟΝΤΟΕΣ: Εξαιρετικός, μαχητικός, παθιασμένος. Βοήθησε πολύ και στην επίθεση, ενώ "έσβησε" τον Χαβίτο (αλήθεια έπαιξε ο Ισπανός;)
ΛΑΤΚΑ: Εκανε μια χαψιά τον Τσέζαρεκ, ενώ ανέβασε και την ομάδα...
ΣΙΟΒΑΣ: Καταπληκτικός. Αλάνθαστος. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.
ΚΟΥΡΝΤΙ: Αποκάλυψη. Αμυντικό χαφ με υψηλές προδιαγραφές. Μπράβο αγόρι μου καλή συνέχεια...
ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Εκανε εξαιρετικό παιχνίδι μέχρι τη μπουνιά του Ναφτί.
ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ: Ισως το καλύτερο του παιχνιδί εδώ και χρόνια. Αν και έχασε το... αχαστο έκανε τόση δουλειά που δεν μετράει" για πολλά γκολ.
ΒΑΖ ΤΕ: Κάθε ματς και καλύτερος. Ποιοτικός, με επνεύσεις και όταν είναι ομαδικός είναι σούπερ.
ΣΑΛΑΛΙ: Τους έκανε... "ταναπου". Τους πέρναγε όποτε ήθελε. Αν έβαζε το γκολ στο 54 θα ήταν το γκολ της χρονιάς. Παικτάρα...
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ: Και μόνο ότι είχε τη ψυχραιμία να κοντρολάρει τη μπάλα στο 87 και να την στείλει στα δίκτυα αρκεί για να είναι ο κορφαίος. Ομως ο Μπόσκο δούλεψε πολύ, άνοιξε διαδρόμους, σμπαράλιασε την άμυνα του Αρη.
ΧΙΚΑ: Πολύ καλά στοιχεία. Καλός μπουκαδόρος, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει.
ΚΟΥΚΕΤΣ: Εδωσε πνοή την κατάλληλη στιγμή, πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στην αρχική 11άδα.
ΦΟΥΚΟΥΑΓΙΟ: Επαιξε πολύ λίγο....
ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΑΡΕ: Δικό το δημιούργημα είναι ο καταπληκτικός Πανιώνιος που είδαμε σήμερα. Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη (σε μεγάλο βαθμό...) σε σχέση με τη Ξάνθη, ενώ αξίζει πολλά μπράβο που ρίσκαρε με τη συμμετοχή των Κούρντι, Σαλαλί. Ευχή όλων των Πανιώνιων ο "Μιχαλάκης" να συνεχίσει έτσι και η ομάδα να βρεί προπονητή για πολλά χρόνια....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΑΡΕ

Απόλυτα ικανοποιημένος, όχι μόνο από τη νίκη, αλλά, κυρίως, από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μίκαελ Στόρε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της νίκης 1-0 του Πανιωνίου επί του Άρη. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε:

«Είμαι πάντα χαρούμενος και περήφανος όταν νικάμε. Ήταν ένα πολύ καλό απόγευμα για εμάς. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση μας».

Αναλυτικά, ο κ. Στόρε είπε: «Είμαι πάντα χαρούμενος και περήφανος όταν νικάμε. Ήταν ένα πολύ καλό απόγευμα για εμάς. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση μας. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το πρώτο λεπτό. Είχαμε καλή κατοχή μπάλας και πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη της ομάδας. Δεν ήμασταν καλοί με το Βόλο, βελτιωθήκαμε με την Ξάνθη και σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα. Είναι καλό όταν νικάς το ματς. Είμαστε πιο χαρούμενοι σήμερα από τις προηγούμενες μέρες». Μιλώντας για τους νεαρούς Κουρντί, Σαλαλί, ο τεχνικός του Πανιωνίου σημείωσε: «Έπαιξαν πολύ καλά και τους υπολογίζω, πλέον, για τη βασική ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: