ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ορθιος στη Ξάνθη


Ιδανικός αυτόχειρας ο Πανιώνιος έφυγε με έναν βαθμό από τα Πηγάδια της Ξάνθης. Ο Ιστορικός αν και άρχισε το ματς ιδανικά, καθώς σκόραρε στο 9ο λεπτό με τον Σίτο Ριέρα, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Με παίκτες εκνευρισμένους (τόσο κλωτσίδι χρόνια είχα να δω από την ομάδα του Πανιωνίου) και απείθαρχους και έναν προπονητή "απόντα" η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο και κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία. Βέβαια αν ο Κουμορτζί και ο Ριέρα είχαν σκοράρει σε μοναδικά τετ α τετ ίσως να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αρχικά η ηλίθια αποβολή του Τσότσαλιτς, ο οποίος έκανε σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου κα στη συνέχεια το επίσης ηλίθιο πέναλτι του Βαρό, έδωσαν το δικαίωμα στη Ξάνθη να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά με την ηρωϊκή προσπάθεια των παικτών (καθώς ο Στόρε δεν έδειξε καμία διάθεση βοήθειας στην ομάδα καθώς έκανε τη πρώτη αλλαγή στο 83' αν και παίζαμε με 10 παίκτες από το 37') ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε):
Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κοντοές), Βαζ Τε (83' Σαλαλί), Μπάλαμπαν (94' Όμο), Ριέρα


ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΚΤΩΝ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Μάχο: Εξαιρετικός. Μόνο από το πέναλτι νικήθηκε.

Μανιάτης: Πολύ καλός ο αρχηγός. Είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως αμυντικό χαφ.

Λάτκα: Σταθερός, έκανε αλλαγή τον Μπούνγκα

Σιόβας: Με σωστές τοποθετήσεις, καθάρισε αρκετές φάσεις.

Βαρό: Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιο πέναλτι;

Τσότσαλιτς: Απαράδεκτος. Δεν επιτρέπεται από έναν παίκτη σαν τον Εντιν να κάνει δυο σκληρά φάουλ σε 10 λεπτά.

Κουμορτζί: Γιατί έπαιξε;

Γουνδουλάκης: Φιλότιμος. Εγινε αλλαγή γιατί ο Στάρε δεν τολμά να βγάλει τον Βαζ Τε.

(46’ Κοντοές): Εξαιρετικός. Ψυχάρα. Αλάνθαστος.

Βαζ Τε: Θέλει, αλλά δεν μπορεί ακόμα. Παίζει μόνο με την ανοχή (;) του Στάρε.

(85' Σαλαλί): Οσο έπαιξε προσπάθησε.

Μπάλαμπαν: Υαλοκαθαριστήρας. Ετρεχε δεξιά, αριστερά. Πάλαιψε, κράτησε μπάλα.

(95' Ομο): Αλλαγή σκοπιμότητας

Ριέρα: θα ήταν ο ήρωας του αγώνα. Σκόραρε, αλλά έχασε ένα "άχαστο" γκολ και στο τέλος έφαγε κόκκινη και δεν παίζει με τον Αρη.

Μίκαελ Στόρε: Καλέ μου άνθρωπε δεν είσαι στο ματς; Νομίζεις ότι ακόμα είναι φιλικά ματς προετοιμασίας; Δεύτερο συνεχόμενο ματς λανθασμένη ενδεκάδα, «κακό» κοουτσάρισμα, καμία βοήθεια από το πάγκο. Μπορεί να βελτιωθεί;

Υ.Γ.: Συμβαίνει κάτι με τον Κούκετς; Ούτε αλλαγή ένας παίκτης που στον περσινό Β΄γύρο ήταν από τους καλύτερους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: