ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Φιλικός Αγώνας, Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Αστέρας Τρίπολης, Εισιτήρια και Ρυθμίσεις

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 διεξάγεται ο πρώτος φιλικός αγώνας της ομάδας μας μπροστά στο κοινό της, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 19.30.

Για τον αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 4, 5&6 και 7.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας 2010-2011 των Θυρών αυτών, θα μπορούν να εισέρθουν κανονικά στη Θύρα που έχουν επιλέξει να αγοράσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 2 και 3, που για τον φιλικό αγώνα της Πρασκευής θα παραμείνουν κλειστές, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από τις θύρες 4 ή 7.

Τα εισιτήρια του αγώνα, για όσους δεν έχουν προμηθευτεί Εισιτήρια Διαρκείας, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια. Θα λειτουργεί από ένα ταμείο τόσο στο εκδοτήριο της οδού Σοφούλη όσο και σε αυτό της οδού Αγ. Ανδρέου.

Οι τιμές των Εισιτηρίων:

Θύρες 5 & 6: 15€ & 5€ παιδικό έως και 15 ετών

Θύρες 4 & 7: 10€ & 2€ παιδικό έως και 15 ετών

Σχετικά με την πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας, αυτή θα πραγματοποιείται την Παρασκευή 23 Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εώς τις 17.30 από την αίθουσα V.I.P Νίκος Πετζαρόπουλος.

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να αγοράσουν την ίδια ημέρα και ώρα του αγώνα Εισιτήριο Διαρκείας θα ακολουθούν την εξής διαδικασία:

Όποιος προσέλθει μετά τις 17.30, που το γήπεδο άρα και η αίθουσα πώλησης Διαρκείας θα είναι κλειστά για μη έχοντες ήδη εισιτήριο ή διαρκείας, θα αγοράζουν το Εισιτήριο Αγώνα και εν συνεχεία στην λήξη του μπορούν να πάνε στην αίθουσα Νίκος Πετζαρόπουλος να δείξουν το Εισιτήριο Αγώνα και να αγοράσουν το Διαρκείας, που θα είναι μείον το ποσό του Εισιτηρίου Αγώνα που έδωσαν.

Η διαδικασία αυτή γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την ίδια μέρα. Από το Σάββατο 24 Ιουλίου η διαδικασία αυτή δεν θα γίνεται δεκτή.

K.N.: Πρώτο "επίσημο" φιλικό της ομάδας. Δεν χρειάζεται γκρίνιες και μουρμούρες. Παρακαλώ αφήστε τα... διπλώματα προπονητικής (και μεταγραφολογίας...) στο σπίτι, πάρτε κανένα παγωμένο φραπεδάκι και πηγαίνετε να δείτε το ματσάκι χαλαρά. Και πάνω απ' όλα να έχετε ένα ζεστό χειροκρότημα για τον Μίκαελ Στάρε και τους παίκτες, παλιούς και νέους. Δουλεύουν σκληρά για να είναι ο Πανιώνιος ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν. Αν πάλι δεν μπορείτε αράξτε στη τηλεόραση (το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 1) και κάντε όση κριτική θέλετε... ΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: