ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Στα "κυανέρυθρα" ο Παναγόπουλος

Μετά τον Γιούργκεν Μάχο οι Νεοσμυρνιώτες απέκτησαν τον Λεωνίδα Παναγόπουλο ο οποίος είχε αποχωρήσιε από τον Ολυμπιακό τον προηγούμενο μήνα. Ο 23χρονος πορτιέρο είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το Σάββατο πήρε την εντολή να ανέβει στην Ουγγαρία όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα. Μάλιστα, εκεί θα πέσουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δύο χρόνια.Ο Παναγόπουλος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί μόνο στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων και στη Νέα Σμύρνη ελπίζουν ότι μαζί με τον Μάχο θα λυθεί το πρόβλημα κάτω από τα γκολπόστ που αντιμετωπίζει η ομάδα τόσα χρόνια.

Μαζί με τον Ελληνα τερματοφύλακα επέστρεψε χθες στο Cloball Football Park & Sporthotel και ο Σουλεϊμάν Ομο ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία του με τον Πανιώνιο, αφού οι προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές και ο Νιγηριανός θα αρχίσει από το πρωί της Κυριακής να κάνει ατομικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Με 3-0 επικράτησε ο Πανιώνιος της Σιόφοκ στο πρώτο του φιλικό "ξεμούδιασμα" στο Τέλκι. Η πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας της Ουγγαρίας δεν είχε την ποιότητα να κοντράρει τους «κυανέρυθρους» και είναι χαρακτηριστικό πως απείλησε ουσιαστικά μόνο από μια στημένη φάση, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο στο 45ο λεπτό με τη βοήθεια του Μπέλιτς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. τα τέρματα του Πανιωνίου σημείωσαν οι Λάτκα (18΄), Μπάλαμπαν (29΄) και Γουνδουλάκης (54΄). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε κοντά και σε ένα τέταρτο τέρμα αλλά το σουτ του Αναστασόπουλου στο 85΄ σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του τερματοφύλακα των Ούγγρων. Ο Μίκαελ Στάρε που ήθελε να σχηματίσει γνώμη για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του στην Ουγγαρία, χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μια για κάθε ημίχρονο. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν ήταν και ο 24χρονος Αλβανός αριστερός μπακ Ρενάτο Αράπι. Ο Σουηδός προπονητής χρησιμοποίησε αρκετούς από τους μικρούς της ομάδας (Κοντοχρήστος - Κούρντι - Σκούρτης - Σάμαρης), ενώ ο τερματοφύλακας Γιάννης Σιδεράκης δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση για να κριθεί.
Ο Πανιώνιος (4-4-2) αγωνίστηκε με τους: Μπέλιτς, Κούρντι, Αράπι, Λάτκα, Κοντοές, Μανιάτης, Σάμαρης, Κοιλιάρας, Κούκετς, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασόπουλος.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: (4-5-1) Σιδεράκης, Γιόνσον, Κοντοχρήστος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κουμορτζί, Πούπο, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Σκούρτης.

*** Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Κιντής και ο εργοφυσιλόγος της ομάδας Γενς Μπάνγκσμπο που βρίσκεται από την Πέμπτη στο Τέλκι. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν πρόγραμμα αποκατάστασης την Κυριακή το πρωί και έπειτα θα επισκεφθούν την πόλη της Βουδαπέστης που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο που γίνεται η προετοιμασία των «κυανέρυθρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: