ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Συνέντευξη Μίκαελ Στόρε

Πως είδατε το φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα;

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πρωτίστως να δούμε τους παίκτες που δοκιμάζονται σε αγωνιστική δράση. Τους βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά ένα κανονικό ματς δείχνει σίγουρα περισσότερα πράγματα. Παράλληλα, παίξανε και πολλοί από τους μικρότερους σε ηλικία, για αυτό άλλωστε γίνονται αυτά τα παιχνίδια.Το αποτέλεσμα ήταν κακό, δεν μας αρέσει να χάνουμε,όμως η εμφάνιση ήταν καλή και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει ειδικότερα προς το τέλος, αν αυτού φάγαμε ένα «τρελό» γκολ και έγινε το 2-0. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε . Χθες είχαμε κάποιες «ερωτήσεις», μέσα από τη δουλειά θα μπορέσουμε να δίνουμε και τις «απαντήσεις».

Έχετε διαμοεφώσει κάποια συγκεκριμένη άποψη για τους έξι παίκτες που δοκιμάζονται;

«Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα με σιγουριά. Θα ξέρουμε την Κυριακή, αφού πρώτα θα έχουμε δώσει και το δεύτερο φιλικό μας. Τότε θα έχω καλυτερη εικόνα για όλους. Όλοι τους προσπαθούν και δείχνουν όρεξη για δουλειά, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει».

Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, να περιμένουν να δούμε περισσότερους βασικούς αγωνιζόμενους;

«Ναι, σίγουρα. Θα το χειριστούμε διαφορετικά εκείνο το παιχνίδι. Οι περισσότεροι παίκτες είναι πλέον σε θέση να αγωνιστούν και θα κατέβουμε με πιο βασική ομάδα, αφού θα πρέπει σιγά-σιγά να χτιστεί ο κορμός μέσα από τα παιχνίδια. Βέβαια, θα παίξουν ξανά και οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται».

Πως κρίνεται την ως τώρα προετοιμασία, ειδικότερα εδώ στο Καρπενήσι;

«Όλα βαίνουν καλώς και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Το πιο θετικό είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Το μέρος εδώ μου αρέσει πολύ. Το ξενοδοχείο, το γήπεδο, όλα είναι άψογα. Νομίζω οτι κάνουμε όσα πρέπει».

Θεωρείται πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση; Και αν ναι σε ποιες θέσεις;

«(σ.σ. γελάει) Σε αυτή την ερώτηση απαντάω πάντα το ίδιο πράγμα. Δουλειά μου είναι να κερδίζω με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου. Αυτό πρέπει να καταφέρουμε. Να παίζουμε κάθε μέρα καλύτερα. Σίγουρα θέλουμε να γίνουν κάποιες μεταγραφές, είναι καλό να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: