ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση ΠΑΕ για Τζαβέλα

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα γράφονται σε μερίδα του Τύπου και την «μεταγραφολογία» γύρω από τον Γιώργο Τζαβέλλα. Διαβάζουμε ότι «πρασινίζει», «κοκκινίζει» κλπ. Σε πολλά δε ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται ότι «μιλάει» ή «διαπραγματεύεται» με κάποιες από αυτές ομάδες… Θέλουμε να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι το 2012 και άρα δεν είναι "ελεύθερος" (είτε έχει ρήτρα είτε όχι).

Επομένως, σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της ΕΠΟ (ΚΙΜ αρ. 18, παρ. 2α) οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, προτού ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του, θα πρέπει να μας ειδοποιήσει γραπτώς και να ζητήσει σχετική έγγραφη συναίνεσή μας. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν συμμορφωθεί και συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς έγγραφη συναίνεσή μας τότε η παράβασή της αυτή επισύρει ιδιαίτερα αυστηρές αθλητικές κυρώσεις.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο διέπεται από ρητούς και συγκεκριμένους κανόνες (ασχέτως εάν κάποια από τα ΜΜΕ τους αγνοούν) και μέσω αυτών οφείλουν να προχωρήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μας.

Eκ της διοικήσεως Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: