ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μπράβο μάγκες...

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ο Πανιώνιος νίκησε (εύκολα...) 3-0 (Κουμορτζί, Λάτκα, Μπάλαμπαν οι σκόρερς) τη Σκόντα Ξάνθη, έφτασε τους 31 βαθμούς και πλέον στα έξι ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μπορεί να αξιόλογη πορεία και να τερματίσει αξιοπρεπώς. Ο Γιώργος Παράσχος έστησε πολύ καλά την ομάδα, ενώ και οι παίκτες από το πρώτο λεπτό έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και την πήραν. Ολοι οι παίκτες είχαν εξαιρετικοί απόδοση με κορυφαίους τον Εντιν Τσότσαλιτς, τον Μπερνάντ Κουμορτζί (ο οποίος μετά από σχεδόν τρεις μήνες ήταν ο Κούμο που όλοι θέλουμε) και τον Γιώργο Τζαβέλα. Ομως οι αμυντικοί ήταν σχεδόν αλάνθαστοι (σπάνιο για τη δική μας άμυνα....), τα χαφ μαχητικά, ενώ οι Μπάλαμπαν, Ριέρα έτρεξαν, άνοιξαν διαδρομούς και δεν έδωσαν το δικαίωμα στους αμυντικούς της Ξάνθης να "ανεβαίνουν" στην επίθεση.
Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (87' Σάμαρης), Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Κούκετς (72' Μπαρόνι), Γουνδουλάκης (80' Σκούφαλης), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Τζαβέλλας

Υ.Γ. Μετά το "φιλικό" ματς στη Ξάνθη (για να δω τώρα κύριε Πανόπουλε πως θα ξεμπλέξεις....), όπου η Λάρισα είχε νικήσει, το Σάββατο η ομάδα του κ. Πηλαδάκη νίκησε και την ΑΕΚ (ο Μπάγεβιτς είχε βάλει τον Μπλάνκο δεξί εξτρεμ. Πάλι καλά που δεν τον έβαλε σεν τερ μπακ...). Η ομάδα που έχασε από τον Πανθρακικό, νίκησε την... ΑΕΚ που υποτίθεται ότι ήταν σε... φόρμα. Οποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Πανιώνιος είναι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, σε ένα πρωτάθλημα ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ που παίζεται μεταξύ "φίλων" και "κολλητών" μάλλον ζει σ' άλλη χώρα. Η νίκη επί της Ξάνθης είναι το καλύτερο μήνυμα προς όλους ότι ο Πανιώνιος δεν θα κάνει τη χάρη να τους απαλλάξει από τη παρουσία του. Διπλό στη Κομοτηνή Ιστορικέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: