ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Πανιώνιος - ΠΑΟ 0-2

Προσπαθώ να γράψω για το ματς με τον ΠΑΟ. Προσπαθώ αλλά δεν μου βγαίνει τίποτα. Να γράψω για το πέναλτι που έδωσε ο Καλόπουλος; Αν είναι πέναλτι, γιατί δεν ήταν και του Γουνδουλάκη με τον ΟΣΦΠ; Μα γιατί θα ήταν υπερ του Πανιωνίου. Τόσο απλό. Γιατί; Να γράψω ότι χάσαμε από μια ομάδα που έκανε ένα σουτ προς την εστία μας και αυτό πήγε γκολ; Ο Πανιώνιος ήταν καλά στημένος. Αμυντικά. Δημιουργικά όμως λίγα πράγματα. Και πως να κάνουμε κάτι καλύτερο όταν παιχνίδι "φτιάχνει" ο Μανιάτης; Αλήθεια θα ήθελα να ρωτήσω τον προπονητή μας τον Γιώργο Παράσχο δεν βλέπει ότι η ομάδα αγωνίζεται με 10 παίκτες; Δεν βλέπει ότι ο Κουμορτζί πλέον είναι και αδιάφορος; Τι πρέπει να γίνει για να βγει από την 11άδα; Τέλος πάντων. Πάει αυτό. Κοιτάμε μπροστά. Το κυριακάτικο ματς με την Σκόντα Ξάνθη είναι μπροστά. Με νίκη σχεδόν ξεμπερδεύουμε. Οι παίκτες πρέπει να ηρεμήσουν, να δουλέψουν και να νικήσουν την Σκόντα τη Κυριακή.

Πανιώνιος Μπεθέρα, Μανιάτης, Γιόνσον (46' Σκούφαλης), Κοντοές, Τζαβέλλας, Κουμορτζί, Σιόβας, Ριέρα, Ουέλιγκτον (59' Κούκετς), Τσότσαλιτς (76' Νικολάου), Μπάλαμπαν.

Δηλώσεις Γ. Παράσχου

Στο πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του Πανιωνίου από το «τριφύλλι». Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» πρόσθεσε ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των αντιπάλων τους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού.
«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που πιστεύω ότι ήταν αυστηρό. Σπαταλήσαμε δύο στημένες φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί. Ο αμυντικός μας θα μπορούσε στο πέναλτι να είχε αντιδράσει διαφορετικά και στο δεύτερο γκολ, ο Μπεθέρα ίσως θα έπρεπε να είχε αποκρούσει. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Δήλωση Κων. Τσακίρη

"Ο Παναθηναϊκός ήρθε... νταϊλίκι να πάρει τη νίκη, όπως είχε έρθει και ο Ολυμπιακός" ήταν τα πρώτα λόγια του σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση έξω από τα αποδυτήρια και συμπλήρωσε λέγοντας: "Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί δεν παίξαμε καλά. Ο ΠΟΚ (σ.σ εννοώντας τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ) είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φύγουν να μας αφήσουν να παίξουμε μόνοι μας"

Κοντοές: "Δε μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές, αλλά επειδή ήμουν στη φάση θα μιλήσω. Αυτά δεν δίνονται ούτε στο μπάσκετ. Ακόμα και εκεί όταν ένας παίκτης σταματάει, δίνεται επιθετικό φάουλ. Ελπίζω να είδε κάτι ο διαιτητής για να το έδωσε, αλλά εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν πέναλτι ".

Τζαβέλλας: "Προσπαθήσαμε από την αρχή. Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό που είναι μια μεγάλη ομάδα. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με το πέναλτι και στη συνέχεια με το γκολ του Σισέ στο δεύτερο ημίχρονο κλείδωσε τον αγώνα. Εμείς θα συνεχίσουμε, έχουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη που είναι δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: