ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

1-1 αντί 5-1!

Ολοι οι... αρειανοί είναι τυχεροί! Σε ένα ματς που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν 5-1 υπερ μας, πήραμε έναν βαθμο. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αν και βρέθηκαν από το 11ο λεπτό να χάνουν (με την μοναδική επίθεση του Αρεως σ' όλο το ματς...), έχασαν ένα τσουβάλι κλασικές ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκαν με γκολ του Νταβόρ Κούκετς στο 80ο λεπτό του ματς. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι σκέψεις του Κων. Τσακίρη και του Γιώργου Κιντή για τη νεά σεζόν, αλλά εγώ βλέπω έναν σοβαρό προπονητή που έχει φτιάξει μια πειθαρχημένη ομάδα, που αγωνίζεται 90 λεπτά και η οποία δεν χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της ακόμα και όταν το ματς "στραβώνει". Μάλιστα σήμερα είδαμε πολλές φάσεις, όχι μόνο από στημένες φάσεις.
Στα πολύ θετικά η δυνατή μας έδρα. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος ήταν περίπου 3000 η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και στήριξε την ομάδα σ' όλη τη διάρκεια του ματς.
Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι (63' Νικολάου), Ομο, Τζάβελλας, Κουμορτζί, Κούκετς (81' Κοντοές), Γουνδουλάκης (63' Σκούφαλης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ριέρα

Παράσχος: «Καλή εμφάνιση με διάρκεια»

Τα εύσημα απένειμε στους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του. «Ήταν μια καλή εμφάνιση με μεγάλη διάρκεια. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Από μία φάση που έκανε ο Άρης δεχτήκαμε γκολ και κυνηγούσαμε το σκορ. Εξασκήσαμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Κάναμε καλές και οργανωμένες επιθέσεις. Δεν πρέπει να μένουμε στην τύχη. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Θα σταθούμε στην καλή εμφάνιση και μακάρι στα 3 παιχνίδια που απομένουν να έχουμε τον σημερινό ρυθμό. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο κόσμος του Πανιωνίου δεν ξέχασε τον Ντάριο Φερνάντεζ και τον αποθέωσε, τόσο στην αρχή, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα. Γιατί εμείς οι Πανιώνιοι δεν ξεχνάμε αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: