ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Βελτιωμένη η ομάδα

Μπορεί να μην κερδίσαμε τον Παοκ, όμως η εμφάνιση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ήταν (συγκριτικά πάντα με το ναυάγιο του περασμένου Σαββάτου) καλή. Βελτιώθηκε θεαματικά η αμυντική γραμμή με την παρουσία των Κοντοέ, Λάτκα (πιστεύω ότι ο Εμίλιο κατάλαβε το λάθος του με την επιμονήσε Ομο, Σιόβα που τα παιδιά είναι και στόπερ). Στη μεσαία γραμμή οι Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμορτζί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφεραν να περιορίσουν τους χαφ του Παοκ και ιδιαίτερα τον Γκαρσία. Ο Αλβαρο όσο είχε δυνάμεις (για 60 λεπτά...) ήταν εξαιρετικός, αλλά συνάμα και γκαντέμης, αφού η φάση του 36' όπου μπήκε από τα αριστερά στη περιπχή του παοκ και πλάσαρε άτσαλα δεν χάνεται! Οσο για τους Μπάλαμπαν, Ριέρα μπορεί να ταλαιπώρησαν τους αμυντικούς του Παοκ, αλλά φάνηκε ότι η ομάδα θέλει ένα "βαρύ" (περιοχής...) σέντερ φορ, αφού και οι δυο είναι αυτό που λέμε περιφερειακοί.
Πάντως η γενική εικόνα είναι θετική και το σημαντικότερο ότι ο κόσμος στήριξε την ομάδα με πάθος και απέδειξαν οι Πανιώνιοι όταν θέλουν μπορούν να κάνουν έδρα τη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα):
Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε (77' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Νικολάου, Ριέρα, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν (87' Σίμωσης).

Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανιωνίου): "Το παιχνίδι μου έδωσε δύο εντυπώσεις. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι με τον έναν βαθμό. Από την άλλη όταν αγωνίζεσαι με τον ΠΑΟΚ που είναι μία ομάδα που ήθελε να κερδίσει πιστεύω ότι δεν είναι κακός ο ένας βαθμός ειδικά μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Αστέρα. Πριν το παιχνίδι είχαμε φτιάξει ένα πλάνο για να κλείσουμε τα κενά από τα πλάγια. Να περιορίσουμε το παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και να ελέγξουμε παίκτες όπως ο Σορλέν και ο Φωτάκης που θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν απειλητικοί και δεν φοβόμουν ότι θα δεχτούμε γκολ και αυτό οφείλεται στην καλή αμυντική λειτουργία μας. Όλη η άμυνα μας ήταν πολύ καλή σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο παρόλα αυτά δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες φάσεις. Αυτό συμβαίνει και επειδή όταν μία ομάδα παίζει με παίκτη λιγότερο προσέχει περισσότερο στην άμυνα της και κλείνεται στην περιοχή της. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί ο διαιτητής να κάνει λάθος όπως και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου ακυρώθηκε ένα γκολ και δεν ήθελα να σχολιάσω. Δεν εκφέρω γνώμη για την διαιτησία είτε η απόφαση αυτή είναι υπερ μας είτε κατά μας.
Όσον αφορά τον Μπάλαμαν είναι ένας παίκτης που χρειάζεται χρόνο και εγώ γι’ αυτό είμαι εδώ για να δίνω στον κάθε παίκτη τον χρόνο που χρειάζεται".

Υ.Γ. Ο Κύρκος ακύρωσε το γκολ του Παοκ μετά από υπόδειξη του βοηθού. Αλλοι λένε ότι υπέδειξε οφ σάιντ, άλλοι φάουλ στον Μπέλιτς. Εγώ ξέρω ότι ο Παοκ έπρεπε να παίζει από το 50 με 9 παίκτες καθώς οι Σορλέν και Γκαρσία έκαναν εγκληματικά τάκλιν. Και στο κάτω κάτω της γραφής όχι και να "φωνάζει" ο Παοκ για τη διαιτησία. Είπαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: