ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Αφού δεν νικήσαμε σήμερα στη Λιβαδειά, δεν θα νικήσουμε ποτέ....

Η ομάδα είχε εξαιρετική απόδοση στη Λιβαδειά, αλλά έχασε. Οταν ο Ρεκόμπα κτυπά πέναλτι λες και είναι... ερασιτέχνης, όταν χάνει τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες, όταν ο Μπάλαμπαν δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα, τουλάχιστον δυο φορές, στο κενό τέρμα, όταν ο Σίμωσης δεν σκοράρει και όταν ο Μπλάζιτς έχει κάνει την εμφάνιση της ζωής του, πως να νικήσουμε; Και όμως κάναμε εξαιρετική εμφάνιση, καθώς η ομάδα ήταν άριστα στημένη από τον Εμίλιο Φερέρα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Τουλάχιστον οι νεαροί Σίμωσης, Αναστασόπουλος, Σιόβας έδειξαν ότι μπορούν να παίζουν βασικοί. Μεγάλη απώλεια η αποβολή του καταπληκτικού Μπερνάντ Κουμορτζί, ο οποίος έκανε... "όργια"!
Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Κουμορτζί, Σίμωσης, Σιόβας, Αναστασόπουλος (77' Σκούφαλης), Νικολάου, Τζαβέλλας.

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά η παρουσία του κυανέρυθρου κόσμου ήταν συγκινητική. Νέα Σμύρνη έκαναν το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν παίζει μπάλα... Δυστυχώς...

Υ.Γ.2: Η πίκρα μεγάλη, αλλά κοιτάμε μπροστά. Η εμφάνιση της ομάδας έδωσε απαντήσεις στους "προπονητές της εξέδρας". Η γκαντεμιά κάποια στιγμή θα "σπάσει". Πιθανότατα το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης... Ολοι δίπλα στην ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: