ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Πίκρα και απογοήτευση...

Πίκρα και απογοήτευση από την εντός έδρας ήττα του Ιστορικού από τον Αστέρα Τρίπολης. Φαίνεται ότι η εμφάνιση της Λιβαδειάς ήταν αναλαμπή χωρίς συνέχεια. Περιμέναμε η ομάδα να δείξει ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη και ηττηθήκαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Γιατί όταν σε δεύτερο συνεχόμενο ματς παρουσιάζεις τα ίδια προβλήματα (δυστοκία, κακή οργάνωση, τραγικά λάθη στην άμυνα...) δεν μπορείς να επικαλείσαι την "ατυχία" & την "γκαντεμία". Και όμως υπήρχαν κάποια πράγματα, όπως η διάθεση του Ρεκόμπα, η μαχητικότητα του Αναστασόπουλου, το φιλότιμο του Σκούφαλη, που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν θετικά.
Προφανώς και η χρονιά δεν έχει κριθεί από την τρίτη αγωνιστική. Ομως τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς η ομάδα έχει μπει σε ένα τούνελ, από το οποίο για να βγει χρειάζονται άμεσες και γενναίες αποφάσεις. Πρέπει ο Κων. Τσακίρης να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να πράξει ως ηγέτης της ομάδας. Είτε τα προβλήματα είναι αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά πρέπει να λυθούν. Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται. Υπάρχουν μόνο προβλήματα που... κρύβονται κάτω από το χαλί για να μην φαίνονται...

Η ανακοίνωση των "Πανθήρων"

ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

ΥΓ. Η ΑΤΥΧΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΣΦ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια: