ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέντευξη Μανόλη Σκούφαλη στον Π.Κ.

"Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον»

Ενας από τους καλύτερους παίκτες στο ματς με τον Εργοτέλη, ήταν ο Μανώλης Σκούφαλης. Για την ακρίβεια ήταν ο γνωστός «Μανόλο» που έχει λατρέψει η εξέδρα και που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα σε κάθε παιχνίδια. Ο ίδιος λοιπόν ανέλαβε να στείλει το μήνυμα μέσω του «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν δικαιώσαμε τις προσδοκίες που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει», είπε ο έμπειρος παίκτης αρχικά. Στην συνέχεια έσπευσε να τονίσει: «Αυτό όμως που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι εμείς οι ίδιοι θα αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος. Το αντίθετο θα έλεγα. Πρέπει να είναι αισιόδοξος, γιατί αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι στο μέλλον θα είμαστε πολύ καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να ξεχάσει αυτή την εντός έδρας ισοπαλία. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στην συνέχεια των υποχρεώσεών μας σε πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο, όπου και εκεί έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και θέλουμε να τους πετύχουμε».

Φυσικά άπαντες αναγνωρίζουν το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ειδικά για τον Πανιώνιο. Η ώρα έναρξης του αγώνα, ειδικά για μήνα Αύγουστο είναι άκρως απαγορευτική για μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να περιμένει τον αντίπαλό της για να τον χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Παράλληλα όμως και οι απουσίες, φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο προκειμένου να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα, όπως και διαμορφώθηκε.

Ο Μανώλης Σκούφαλης λέει επ’ αυτού: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για την ομάδα να αγωνίζεται κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η ζέστη ήταν αφόρητη, με αποτέλεσμα από το πρώτο κι όλας ημίχρονο να μας έχει επηρεάσει. Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική ορίζονται τα παιχνίδια τέτοια ώρα. Ουσιαστικά είναι μία ώρα που δεν μπορεί να είναι καλή για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Φυσικά κάποιος μπορεί να πει ότι η ζέστη ήταν ίδια και για τους αντιπάλους μας και θα συμφωνήσω μαζί του. Όμως πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έπρεπε να κάνει παραγωγικό παιχνίδι και ο Εργοτέλης απλά να παίξει για την ισοπαλία. Άρα χαμένοι είμαστε εμείς που προσπαθήσαμε να «καθαρίσουμε» τον αγώνα, προηγηθήκαμε στο σκορ και δεχτήκαμε την ισοφάρισε από ατυχία. Νομίζω ότι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αναφορικά με τις συνθήκες του αγώνα, τότε ο Εργοτέλης δεν θα είχε καμία τύχη να φύγει από την Νέα Σμύρνη με θετικό αποτέλεσμα όπως τελικά έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: