ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Ράις, Ρότζερ, Ζορόσκι

Μετά τους Ράις και Ρότζερς ο Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία με τον Ιβάν Ζορόσκι ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση των "κυανέρυθρων". Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ήθελε τον Ζορόσκι στην ομάδα και του έδειξε από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Η οικονομική διαφορά που υπήρχε καλύφθηκε μέχρι ένα σημείο και ο έμπειρος γκαρντ θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Πανιώνιο. Η ανακοίνωση των "κυανέρυθρων αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον αθλητή Ivan Zoroski για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φοραέι τα κυανέρυθρα. Η υπογραφή του συμβολαίου, θα πραγματοποιηθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα, την ερχόμενη εβδομάδα".
Από κει και πέρα θετική ήταν η απάντηση και του Δημήτρη Παπανικολάου και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να μπουν οι υπογραφές στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ ενισχύεται. Κάνει σταθερά βήματα προκειμένου να είναι ανταγωνιστική. οι οπαδοί του Πανιωνίου θα ρπέπει να την στηρίξουμε με πάθος. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Η επιστροφή στο Αρτάκης σημαίνει ότι σε κάθε εντός έδρας ματς θα πρέπει να ασφυκτικά γεμάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: