ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

Ατυχος ο Λόλο

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, καθώς ο Ουρουγουανός άσος που υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου δυο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι οι «κυανέρυθροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του «Λόλο».
Ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ, υποβλήθηκε σε 2ωρη τριπλή χειρουργική επέμβαση στη δεξιά ποδοκνήμικη άρθρωση, η οποία έγινε στην κλινική «Λευκός Σταυρός» από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ του Πανιωνίου Γιώργο Κατσιφαράκη.
Η ζημιά που υπέστη τελικά ήταν πιο μεγάλη από την αρχική εκτίμηση, αφού κατά τη διάρκεια της επέμβασης αποκαταστάθηκαν: Το κάταγμα του έσω σφυρού, η ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου) και η ρήξη του έξω πλαγίου συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου). Επίσης έγινε και αρθροσκοπική ομαλοποίηση του χόνδρινου κατάγματος του αστραγάλου.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εντός της κλινικής για δύο ημέρες και θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση του από Δευτέρα 3 Αυγούστου, η οποία θα είναι: Δεκαπέντε ημέρες θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο και μετέπειτα εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία και ενδυνάμωση με ισοκινητικό μηχάνημα.

Τελευταίο φιλικό

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» στο Βέλγιο ολοκληρώνεται αύριο με το τελευταίο φιλικό ματς κόντρά στην Βισέ. Ο Εμίλιο Φερέρα αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τρία προηγούμενα φιλικά, ενώ σίγουρα δεν θα αγωνιστούν οι Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν και Σμόγιε οι οποίοι ακολουθούν θεραπευτική αγωγή.
Κατά την χθεσινή προτελευταία ημέρα της προετοιμασίας του Πανιωνίου στο Βέλγιο, ο Εμίλιο Φερρέρα και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτικές κυρίως στημένων φάσεων (φάουλ, κόρνερ κλπ.)
Κοντά στην ομάδα αναμένεται να βρεθεί αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Τσακίρης. Ο ισχυρός άντρας του Πανιωνίου, θα παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό επί Βελγικού εδάφους με αντίπαλο τη Βισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: