ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Αρχη με γκέλα...

Iσόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Εργοτέλη στο πρώτο ματς του νέου πρωταθλήματος. Η ομάδα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση (συμπαθητικός στο Α' ημίχρονο, κακός στο Β') και έμεινσ το "Χ", αν και ο Εργοτέλης είχε ευκαιρίες να πάρει το "διπλό".
Το γκολ του Πανιωνίου πέτυχε ο Κουμορτζί, ενώ ισοφάρισε ο Ρομάνο σε μια φάση όπου Ομο και Μπέλιτς κατάφεραν να κάνουν δυο τραγικά λάθη σε μια φάση!
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν προβληματική, αλλά όχι και να αρχίσουμε να λέμε ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής, ότι οι παίκτες είναι παλτά (ποιοι; Ο Μπάλαμπαν, ο Ριέρα;). Ψυχραιμία. Ηταν ο πρώτος αγώνας. Η ομάδα ψάχνεται και είναι φυσιολογικό καθώς δημιουργείται μια νέα ομάδα από την αρχή και ατό σίγορα δεν γίνεται εύκολα από την μια μέρα στην άλλη...
Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπαρόνι (69' Αναστασόπουλος), Όμο, Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Ρεκόμπα, Κουμόρτζι, Σιόβας, Νικολάου, Τζαβέλλας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΙΛΙΟ ΦΕΡΕΡΑ

«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα εντός έδρας, περιμένεις πάντοτε το καλύτερο. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Αναπτυσσόμασταν καλύτερα. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης έβαλε ένα χαζό και παράξενο γκολ, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα. Το γκολ αυτό επηρέασε την ομάδα, με συνέπεια να μη λειτουργεί τίποτα και η ομάδα να μη φτιάχνει ευκαιρίες», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των «κυανερύθρων», Εμίλιο Φερέρα, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο γεγονός ότι πραγματοποίησε μόνο μια αλλαγή στη διάρκεια του αγώνα: «Έκανα μόνο μία αλλαγή γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τους παίκτες, που ήταν μεσα στον αγώνα. Το ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν προχωράς σε μία αλλαγή μόνο και μόνο για να την κάνεις. Την κάνεις όταν ξέρεις ότι θα γίνει καλύτερη η ομάδα σου», εξήγησε ο Βέλγος προπονητής. Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία του Αμπαρκιόλη, είπε: «Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία. Οι κάρτες που πήραν οι παίκτες μου είναι περισσότερο για διαμαρτυρία. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα από τώρα, γιατί μπορεί σ' ένα ματς να πάμε καλά και σ' άλλο όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: