ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αποθεωτική πρεμιέρα

Ενθουσιασμός επικράτησε στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου. 3000 φίλοι των «κυανέρυθρων» έδειξαν το ενδιαφέρον για την ομάδα τους και τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης είχαν γεμίσει την κεντρική εξέδρα. Αποθέωση για Ρεκόμπα, Μανιάτη, Μπάλαμπαν, ενώ για τις μεταγραφικές εξελίξεις στη Νέα Σμύρνη λένε ότι ετοιμάζουν μια έκπληξη.

Μεγάλη φάνηκε να είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, καθώς 3000 άτομα είχαν γεμίσει τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης την κεντρική εξέδρα. Πρώτα βγήκαν οι παλιοί παίχτες των «κυανέρυθρων» για να ακολουθήσουν τα νέα αποκτήματα. Από αυτούς την αποθέωση γνώρισαν ο Αλβάρο Ρεκόμπα, ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Μπόσκο Μπάλαμπαν, ενώ έδειξαν την αδυναμία τους στον Γιάννη Κοντοέ λέγοντας ότι θα είναι αυτός που θα κερδίσει τον Σισέ.

Φερέρα: «Εντυπωσιασμένος από την εικόνα»

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης εντυπωσίασε το νέο τεχνικό της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, ο οποίος μίλησε και για τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και ποιες προσθήκες πρέπει να γίνουν ακόμα. «Είμαι εντυπωσιασμένος από την εικόνα και τη θερμή υποδοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαστε πλήρεις. Το 95% των μεταγραφών έχει γίνει», είπε ο Φερέρα, ο οποίος ρωτήθηκε τι γίνεται με το υπόλοιπο 5%. «Ίσως χρειαστεί να αποκτήσουμε ακόμα έναν επιθετικό», ήταν η απάντησή του. Όσον αφορά τους στόχους που έχει φέτος ο Πανιώνιος και βλέποντας τον πολύ κόσμο που έχει κατακλύσει το γήπεδο είπε ότι «πρέπει να υπάρχουν πολλές προσδοκίες απέναντι στον κόσμο και να μην κάνουμε λάθη».

Από την πλευρά του ο παλαίμαχος άσος των «κυανέρυθρων» και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, Άκης Μάντζιος, τόνισε ότι πρέπει να αφήσουν την περσινή χρονιά. «Είναι μια καινούρια χρονιά με νέα πρόσωπα και ρόστερ. Να βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας την περσινή άσχημη χρονιά. Να συνεχίσουμε όπως τις προηγούμενες χρονιές. Όχι πολλά λόγια, απλά πρέπει να κάνουμε ό,τι τις προηγούμενες χρονιές πλην της περσινής».

Μπόσκο Μπάλαμπαν: «Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχα μιλήσει με τον Εμίλιο Φερέρα. Απλά είχαμε πει να τελειώσουμε πρώτα το θέμα με την Ντιναμό και στην συνέχεια θα ερχόμουν στον Πανιώνιο. Είμαι επιθετικός και θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται. Από κει και πέρα, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα».

Νταμιάν Καστελόνε: « Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια ατμόσφαιρα σε μία προπόνηση. Ήταν μια πολύ ωραία και συγκινητική εμπειρία. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε ο Πανιώνιος να πετύχει τους στόχους του. Πάντοτε η αρχή είναι δύσκολη αλλά έχω όρεξη να προσαρμοστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Γιώργος Τζαβέλλας: «
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόμο που είναι πάντα κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα. Τον θέλουμε και φέτος και ελπίζω να πάμε καλύτερα. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά».

Υ.Γ. Εντυπωσιακή η παρουσία των "Πανθήρων". Πολύ ωραία τα νέα γαλάζια μπλουζάκια των Ιώνων.

Υ.Γ. 2 Μεγάλες δόξες για τον Ζόνκ... Ρονάλντο...

Y.Γ. 3 Μπόσκο Αλάνι γαμ... το λιμάνι... καλόοοοοο

Υ.Γ. 4 Πολυσέλιδο και αποκλειστικό φωτορεπορταζ από την πρεμιέρα στον Πανιώνιο Κόσμο του Σαββάτου



Δεν υπάρχουν σχόλια: