ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Ανακοινώθηκαν Καστελιόνε, Ουέλιγκτον, Μπεθέρα

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κάρλος Καστελιόνε. Ο 29 χρονος (γεν. 9 Μαΐου 1980) αμυντικός, αγωνιζόταν τα 6 τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ Σαραντί, με 149 συμμετοχές στην Α' Εθνική Αργεντινής, όπου ως αρχηγός κατέκτησε και το Κύπελλο Λιμπερταδόρες. Ο Κάρλος Καστελιόνε, αγωνίζεται στις θέσεις αμυντικό χαφ, σέντερ μπακ και αριστερό μπάκ χαφ. Αποκτήθηκε για ένα χρόνο υπο μορφή δανεισμού από την ομάδα Άρσεναλ Σαραντί της Αργεντινής. Ο Πανιώνιος διατηρεί το μονομερές δικαίωμα (option) αγοράς, να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή για επιπλέον 2 χρόνια το καλοκαίρι του 2010. Η ολοκλήρωση των λεπτομερειών της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την κατ’ αρχάς συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Ισαάκ Μπεθέρα (21 ετών, τερματοφύλακας) και Ουέλιγκτον Μπαρόνι (20 ετών, αμυντικός).
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν υπό μορφή δανεισμού 1 χρόνου από την Εσπανιόλ, στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ισπανική ομάδα, στην οποία και θα επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2010. Τα τυπικά της μεταγραφής των 2 ποδοσφαιριστών αναμένεται να ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: