ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Με Καβάλα εκτός στα προημιτελικά...

Διενεργήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Ελληνικό η κλήρωση για την προημιτελική και ημιτελική φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine 2009-2010. Ο Πανιώνιος καλείται να αγωνισθεί εκτός έδρας με την Καβάλα. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον Ημιτελικό το νικητή της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη - Άρης. Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
1 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
2 SKODA Ξάνθη-Αρης
3 Παναθηναϊκός-Καλλιθέα
4 Καβάλα-Πανιώνιος

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 1

Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 4

Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των δύο φάσεων του θεσμού θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Όπως μας ενημερώνει η Ε.Π.Ο. στην προημιτελική (6η) φάση θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που κληρώθηκε πρώτη. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.
Στην ημιτελική (7η) φάση θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας που κληρώθηκε πρώτη. Αν βάσει των αποτελεσμάτων στους αγώνες της 7ης φάσης δεν προκύπτει ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στους αγώνες τους, τότε ο δεύτερος αγώνας παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα. Αν ο αριθμός των τερμάτων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας υπολογίζονται διπλά και παίρνει αυτή την πρόκριση. Σε περίπτωση που στην παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: