ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

"Χ" στο Ηράκλειο...

Οταν Μπάλαμπαν, Ριέρα, Κουμορτζί, Εστογιανόφ είναι "εκτός αγώνα" (και ο Νικολάου που είναι βαρόμετρο στο κέντρο τιμωρημένος) ο Πανιώνιος είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εκτός από αυτό στο Παγκρήτιο φυσούσε δυνατός αέρας που δεν επέτρεψε να γίνουν αξιόλογες ποδοσφαιρικές προσπάθειες. Ετσι το 0-0 ήρθε σχεδόν φυσιολογικά, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η ομάδα περνάει "κοιλιά" κάτι που θεωρώ λογικό μετά τον πολύ καλό Α' γύρο (μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές), όπου η ομάδα αγωνιζόταν με 11 - 12 παίκτες. Στα κέρδη από τον αγώνα η πολύ καλή εμφάνιση του Αναστασόπουλου και η σταθερά καλή παρουσία του Κώστα Ανδριόλα. Επόμενο ματς με Λεβαδειακό τη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη στις 14:30.

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερρέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ομο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (90` Κούκετς), Εστογιανόφ (84` Γουνδουλάκης), Καστελιόνε (68` Σιόβας), Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Τζαβέλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΡΕΡΑ

Ο Εμίλιο Φερέρα παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Πανιωνίου στην τελευταία επιλογή, ενώ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε. Απέναντι στον Εργοτέλη οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έκανε λάθη στην τελευταία επιλογή, κάτι που παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Εμίλιο Φερέρα. «Όπως είδατε ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις παιχνίδι. Επιθετικά είχαμε λίγες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, αλλά στην τελευταία επιλογή κάναμε λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος που δε δεχτήκαμε γκολ και είναι πολύ καλό για το μέλλον», είπε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις αλλαγές που έκανε. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις τρεις αλλαγές γιατί όσο και να παίξεις πρέπει να βοηθήσεις την ομάδα σου να πάρει τη νίκη».

* Περίπου 100 φίλοι του Πανιωνίου, οι περισσότεροι εκδρομείς από την Αθήνα, έδωσαν το παρών στο Παγκρήτιο. Οι «Πάνθηρες» έφθασαν νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο και αναχώρησαν μετά τη λήξη του αγώνα με πλοίο για το λιμάνι του Πειραιά.

* Για μία ακόμα φορά η διοίκηση, η ομάδα και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου, απόλαυσαν την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία του Εργοτέλη. Οι υπεύθυνοι της Κρητικής ομάδας έκαναν ότι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν και να φιλοξενήσουν τον Πανιώνιο και οι κυανέρυθροι υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία την επόμενη φορά που ο Εργοτέλης θα αγωνισθεί στην έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: