ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ο Πανιώνιος νίκησε Πανθρακικό, υπεροψία & διαιτησία...

Η ομάδα μας νίκησε 3-1 τον Πανθρακικό, "σκαρφάλωσε" στην 5η θέση της βαθμολογίας και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ομως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο... εύκολα και πιο... εντυπωσιακά. Το εννοώ. Οι παίκτες μας μπηκαν στο ματς με τον Πανθρακικό πολύ δυνατά, προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό με άψογο πέναλτι του Λόλο και έδειξαν ότι θα περάσουν (και μαζί μ' αυτούς και εμείς...) ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα. Στα πρώτα 45 λεπτά πετύχαμε ένα γκολ, κάναμε ευκαιρίες, μας ακυρώθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Γουνδουλάκη! Από σύμπτωση ο Πανθρακικός πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0. Ομως στο Β' ημίχρονο οι "κυανέρυθροι" πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει στο... 2ο λεπτό! Ετσι ο Πανθρακικός που δεν είχε τίποτα να χάσει βγήκε στην επίθεση, ισοφάρισε το ματς και μετέτρεψε το ματς σε εφιάλτη. Στο 62' ο διαιτητής Βοτσκάκης μετά από υπόδειξη του βοηθού Λαζάρου ακυρώνει ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Μπάλαμπαν. Αυτή η φάση νομίζω ότι λειτούργησε καταλυτικά. Οι παίκτες μας κατάλαβαν ότι κανένας δεν πρόκειται να τους χαρίσει τίποτα! Εβαλαν τη μπάλα κάτω και έκαναν ωραία πράγματα. Γιατί και το γκολ του Ομο και του Ριέρα είναι εξαιρετικά!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (68’ Καστελιόνε), Κοντοές, Νικολάου

Δηλώσεις Εμίλιο Φερέρα

«Είδα σήμερα κοινά στοιχεία με το ματς της Ξάνθης. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε νωρίς, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και, αν κάποιος έλεγε ότι το σκορ στο ημίχρονο έπρεπε να είναι 2-0 υπέρ του Πανιωνίου, δεν θα είχε άδικο» ανέφερε αρχικά ο Φερέρα και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος, δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, όπως και στην Ξάνθη, και δεχτήκαμε γκολ. Μετά την είσοδο του Καστελιόνε βρήκαμε μεγαλύτερη ισορροπία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε το έλεγχο. Πετύχαμε τα γκολ και δείξαμε ότι έχουμε καλή ψυχολογία»
. Ο Φερέρα, εξάλλου, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον αντίπαλο της ομάδας του, επισημαίνοντας πως οι δυνατότητες του θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τις όποιες ελπίδες του: «Ο Πανθρακικός δεν είναι τόσο εύκολη ομάδα, όσο έλεγαν κάποιοι. Χρειάζεται χρόνο, αφού έχει πολλούς καινούργιους παίκτες και έδειξε ότι έχει ποιότητα». Όταν ερωτήθηκε, δε, για το τι μπορεί να περιμένει στη συνέχεα από τον Πανιώνιο, ο τεχνικός του Πανιωνίου απέφυγε διακριτικά να απαντήσει: «Δύσκολη ερώτηση, μου την είχαν ξανακάνει και μετά τα τρία πρώτα ματς, όπου είχαμε έναν βαθμό. Ο συνάδελφος σας περίμενε να του πω ότι θα παλέψουμε για την παραμονή, αλλά εγώ δεν απάντησα. Το ίδιο θα κάνω και τώρα».

Προσοχή...


Την άλλη Κυριακή πάμε στο Χαριλάου. Ο Καλόπουλος πέρασε ορεινό χειρουργείο τον Αρη στη Τούμπα! Μήπως πρέπει η διοίκηση να πάρει κάποια (όσο μπορεί...) μέτρα για να μην πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: