ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Εμίλιο Φερρέρα

Συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. παραχώρησε σήμερα ο Εμίλιο Φερρέρα. Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, για τη γενικότερη πορεία της ομάδας, την κλήρωση του Κυπέλλου, καθώς επίσης και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά ο κ. Φερρέρα δήλωσε : «Για τον επόμενο αγώνα της Κυριακής, αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα όπως αυτό με τον Όμο λόγω τιμωρίας και τους τραυματισμούς των Ρεκόμπα και Σμόγιε. Κατά τα άλλα για τον αγώνα με την Ξάνθη όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα».«Σε ότι αφορά τον αντίπαλο μας, η Ξάνθη είναι μία σοβαρή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Και αυτό δεν προκύπτει μόνο από τη φετινή πορεία της, αλλά γενικότερα από την παρουσία όλα τα χρόνια. Είναι δυνατή ομάδα αμυντικά και κάθε αγώνας στην Ξάνθη είναι πολύ δύσκολος».
Σε ερώτηση για το πως βίωσε η ομάδα το τρόπο που έχασε η ομάδα με τον Παναθηναϊκό και την αντίδραση της διοίκησης : «Για την διαιτησία δεν μίλησα μέχρι στιγμής και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Υπάρχουν καλές και κακές αποφάσεις κάποιες φορές. Η όλη ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι νομίζω λειτούργησε πολύ θετικά για την ομάδα . Το άσχημο είναι ότι χάσαμε το παιχνίδι και δεν μας αρέσει να χάνουμε. Αλλά αυτό μας έκανε πιο δυνατούς. Χρειαζόμαστε πάντως περισσότερα παιχνίδια για να δείξουμε την δυναμική μας σαν ομάδα».
Σε ερώτηση για την ανάκαμψη της ομάδας : «Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης επήλθε η ισορροπία στην ομάδα. Μάθαμε να βρίσκουμε τρόπους ώστε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό».
Σε ερώτηση σχετικά για την πιθανή ενδεκάδα και αν θα ξεκινήσει ως βασικός ο Εστογιάνοφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την δουλειά που κάνει η ομάδα, σαν σύνολο. Αν κάνω κάποια αλλαγή εσωτερικά θα είναι για το καλό της ομάδας . Για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Εστογιάνοφ πρέπει να είναι 100 % έτοιμος και αυτή την στιγμή δεν είναι. Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ελπίζω μετά την επερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος να έχει επανέλθει πλήρως η φυσική του κατάσταση. Δεν νομίζω πως θα ξεκινήσει βασικός ο Εστόγιανοφ».
Σε ερώτηση σχετικά με τον Ρεκόμπα : «Ο Ρεκόμπα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης . Προπονήθηκε και χθες και σήμερα στο Κορωπί .Το ίδιο θα κάνει και αύριο. Συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Σχετικά με το πότε θα γυρίσει, αυτό εξαρτάται από εκείνον και τη δουλεία που θα κάνει επάνω στην φυσική του κατάσταση».
Σε ερώτηση σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου : «Είναι δύσκολη κλήρωση, γιατί ο Θρασύβουλος είναι μία ομάδα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και είναι σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιες αναμετρήσεις να γίνονται εκπλήξεις. Παίζουν σκληρά και με πολύ ενέργεια. Για να προκριθούμε χρειάζεται δύναμη και εξυπνάδα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για μας αλλά και για όλες τις ομάδες που αναμετρούνται με εκείνες της Β΄ Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: