ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Δεν είναι διάψευση...

Είναι στιγμές που απορώ με το πνευματικό επίπεδο ορισμένων συνΠανιώνιων. Μια από αυτές τις στιγμές έζησα από το Σάββατο το απόγευμα όταν το... φάντασμα του (χοντρό...) Ρονάλντο έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη. Δεκάδες τηλεφωνήματα αφού φίλους Πανιώνιους & Πάνθηρες που με ρωτούσαν με αγωνία πότε θα ανακοινωθεί η απόκτηση του (χοντρό...) Ρονάλντο. Στην αρχή απαντούσα με χιούμορ του στυλ: "Ψυχραιμία θα πάρουμε τον καλό, τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από 6 χρόνια..". Οταν τα τηλεφωνήματα αυξήθηκαν εκνευρίστηκα.
Υπήρξε φιλαράκι που μαζί μ' άλλους Πανιώνιους έκαναν βόλτα στη Πλάκα γιατί εκεί έτρωγε ο Ρονάλντο. Μάλιστα μου έλεγε να μη το κρύβω πλέον γιατί είχε γίνει γνωστό στη πλατεία...

Hθελα να 'ξερα ποιος ηλίθιος νους διαδίδει τέτοια καραγκιοζιλίκα; Και αν ο Τσακίρης ήθελε να πάρει τον Ρονάλντο δεν θα είχε μαθευθεί τόσο καιρό; Αφήστε εμάς τους Ελληνες δημοσιογράφους. Τα ξένα ΜΜΕ δεν θα έγραφαν για πρόταση του Πανιωνίου στον (χοντρο...) Ρονάλντο;

Μήπως κάποιοι είναι πολύ ενοχλημένοι και προσπαθούν με καραγκοζιλίκια να προκαλέσουν (;) θέμα στις τάξεις των "κυανέρυθρων" οπαδών. Μήπως κάποιοι είναι ενοχλημένοι που ο Πανιώνιος διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ με παίκτες πρώτης, παγκόσμιας, γραμμής; Καλά δεν πειράζει θα τους περάσει. Αυτά που ήξεραν τελειώσανε. Πανιώνιος με 40 παίκτες, πολλούς "δημόσιους υπαλλήλους", "κολλητούς", παρατρεχάμενους, γαμπρούς και "φίλους" μας τελείωσε. Πάρτε το χαμπάρι!!!

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Οσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι η καλύτερη μεταγραφή είναι να γεμίσουμε το γήπεδο μας, να πάρουμε όλοι διαρκείας, να δείξουμε επιτέλους ότι έχουμε κόσμο, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο.
Και να ξέρετε κάτι αν δείξουμε στον Τσακίρη ότι είμαστε 4-5.000 κάθε Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, μπορεί να φέρει στον Πανιώνιο καλύτερο παίκτη από τον Ρονάλντο. Εδώ με 900 διαρκείας και έχουμε Ρεκόμπα, Εστογιανόφ και Μπάλαμπαν.

Μάκης Διόγος

Υ.Γ.: Μη το ξεχάσω κάποιοι μου είπαν και για τον Κρέσπο... Ελεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: