ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση για την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ν. Σμύρνης η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της ΚΑΕ Ηλία Λιανού και του νομικού συμβούλου Νίκου Κακκαβά, με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Πανιωνίου με επικεφαλής τον Φάνη Γαλλή και τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Γ. Κουτελάκη.Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση διάδοχης κατάστασης στην ΚΑΕ μετά την δήλωση αποχώρησης του Ηλία Λιανού.

Αισιόδοξη ήταν η κατάληξη της συζήτησης μεταξύ των παραπάνω παραγόντων, αφού υπήρξε συμφωνία για την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου από την πλευρά του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, αλλά και του Δημάρχου, σε νέο διοικητικό σχήμα που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της ΚΑΕ.Εζητήθη και έγινε αποδεκτό από τον Ηλία Λιανό, να παραμείνει μεγαλομέτοχος σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.


Η πλευρά του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και του Δημάρχου δεσμεύθηκε να προτείνει άμεσα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. και θα αναλάβουν τον προγραμματισμό και την λειτουργία της ΚΑΕ κατά την νέα αγωνιστική περίοδο.Θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να συμπαρασταθούν, όπως το έχουν πράξει και στο παρελθόν σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές του Συλλόγου και να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη κοινή προσπάθεια υπεράσπισης και διαφύλαξης μιας πορείας που προσέδωσε στο τμήμα μπάσκετ αξιοπιστία, κύρος και ισχυρή αγωνιστική ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: